Askims Fältrittklubb

 
Igår hade Askims Fältrittklubb en klubbdag och jag var inbjuden som hemlig gäst för att hålla en clinic/uppvisning. Med mig hade jag min kollega och bästa vän Conny, som på ett alldeles strålande sätt hjälpte till att demonstrera och förmedla min filosofi.
 
Vi promenerade runt en del på området innan visningen och när det började närma sig släppte jag Conny i paddocken så att han skulle kunna strosa runt lite om han ville... Bara det att han med raska steg genast travade iväg mot ridhusporten som stod öppen - och ridhuset i sin tur var öppet ut på andra sidan också. Spännande!! ;) Men han tog bara en kort vända i ridhuset innan han återvände till paddocken och snabbt kom till mig igen.
 
Därefter lämnade han inte min sida på den timmen vi lekte, tränade, visade och berättade. Han var fantastiskt duktig! Jag har inte direkt min komfortzon mitt i rampljuset så här, men med Conny vid min sida blir det hundra gånger lättare. Och det blev en riktigt bra visning, jag fick fram mitt budskap och publiken verkade nöjd.
 
Tack Askim för att vi fick komma, och tack Conny för att du är en sådan klippa!
 
 Välkommen!

Mitt namn är Norah Kohle och jag kommer från Kungsbacka där jag driver företaget Häst i Balans. Jag jobbar med både mina egna hästar och mina elever för att finna harmoni och balans mellan häst och människa, så att samvaron blir trygg och spännande för båda parter.

Har tre hästar vid namn Conny, Coolman och Leia som du kan läsa mer om på deras respektive sidor.

Vill du träna för mig?

Till mig är du välkommen oavsett om du är intresserad av ridning, markträning, körning, trickträning etc. Inriktning är för mig inte det viktiga, utan att skapa en förståelse mellan individerna vilket sedan kan utvecklas åt det håll man önskar.

På min hemsida kan du läsa mer om mig och de tjänster jag erbjuder. Än en gång, varmt välkommen hit och hör gärna av dig om du har frågor!

Hemsida | Facebook | Instagram


Follow on Bloglovin

RSS 2.0