Vid havet II

Klipaus är det viktigaste!
 
Leias fina grimma kommer från PlayLoveLearn, som jag även är återförsäljare åt.

Anonym
Postat 2015-07-10 / 05:03:01.

Hej Norah! Vill börja med att säga att du är en sådan fantastisk förebild och inspiration! Jag har samma grundtanke som dig när det gäller hästar, arbetar på ett mycket liknande sätt med mina höstar och har också haft som dröm att en dag skaffa min svarta, högresta livskamrat! Innan jag gör det vill jag såklarr vara påläst. Till min fråga då; VAR hittar man dessa hästar? Tycks ha letat och letat men hittar väldigt lite. Hur gjorde du? Är såå tacksam för svar! Kram!

Svar: Hej! Åh tack snälla. :) Jag antar att du tänker på frieserhästar? De finns lite överallt! Antingen som "vanliga" hästar hos privatpersoner, eller så kan man ta kontakt med en förmedlare som kan hjälpa en att hitta häst nere i Holland. Du kan bli medlem i Frieserfolket på facebook, där finns mycket att kunniga. :) Lycka till!
Norah Kohle {Horse Balance}

Felicia Ericsson
Postat 2015-07-27 / 23:47:52. URL: http://feliciaericsson.horseworld.se/

alltså.. perfektion… följt dig länge nu och blir lika inspirerad varje gång!


Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:Välkommen!

Mitt namn är Norah Kohle och jag kommer från Kungsbacka där jag driver företaget Häst i Balans. Jag jobbar med både mina egna hästar och mina elever för att finna harmoni och balans mellan häst och människa, så att samvaron blir trygg och spännande för båda parter.

Har tre hästar vid namn Conny, Coolman och Leia som du kan läsa mer om på deras respektive sidor.

Vill du träna för mig?

Till mig är du välkommen oavsett om du är intresserad av ridning, markträning, körning, trickträning etc. Inriktning är för mig inte det viktiga, utan att skapa en förståelse mellan individerna vilket sedan kan utvecklas åt det håll man önskar.

På min hemsida kan du läsa mer om mig och de tjänster jag erbjuder. Än en gång, varmt välkommen hit och hör gärna av dig om du har frågor!

Hemsida | Facebook | Instagram


Follow on Bloglovin

RSS 2.0