S P O R T L O V S R A B A T T !

Ja, nu har vi ju faktiskt fått lite riktig vinter här på västkusten... :) Det måste firas! Vecka 7 är det sportlov i Kungsbacka och under den veckan sänker jag priset för träning till enbart *200 kr/timme*.
 
Jag hjälper gärna till på flera olika plan, oavsett om du har ett problem som behöver lösas eller bara vill ha något nytt att hitta på med din häst. Lastning, trickträning, grundutbildning, ridning i frihet? Du bestämmer! Även ni utanför Kungsbacka får självklart ta del av rabatten. ;)
 
Alltså: 200 kr/timme för alla träningstider i vecka 7. Passa på och boka nu!
All information om bokning hittas på min hemsida: www.norahkohle.se
 

johanna
Postat 2015-01-24 / 18:34:09. URL: http://thechimaeras.wordpress.com

vackra bilder!


Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:Välkommen!

Mitt namn är Norah Kohle och jag kommer från Kungsbacka där jag driver företaget Häst i Balans. Jag jobbar med både mina egna hästar och mina elever för att finna harmoni och balans mellan häst och människa, så att samvaron blir trygg och spännande för båda parter.

Har tre hästar vid namn Conny, Coolman och Leia som du kan läsa mer om på deras respektive sidor.

Vill du träna för mig?

Till mig är du välkommen oavsett om du är intresserad av ridning, markträning, körning, trickträning etc. Inriktning är för mig inte det viktiga, utan att skapa en förståelse mellan individerna vilket sedan kan utvecklas åt det håll man önskar.

På min hemsida kan du läsa mer om mig och de tjänster jag erbjuder. Än en gång, varmt välkommen hit och hör gärna av dig om du har frågor!

Hemsida | Facebook | Instagram


Follow on Bloglovin

RSS 2.0