Äntligen!!

Igår var det äntligen dags, Conny skulle få ta en liten galopp med mig. Som vi längtat, båda två! Han har ju gått ute i stor hage under hela sin konvalescens och har därmed lekt och galopperat fritt trots att han varit i vila. Men det blir ju lite annat att få ge sig ut i skogen och galoppera på mjuka grusvägar... Och vi njöt! Han var otroligt lugn och balanserad, eget driv framåt men med en tydlig broms när jag bad om det. Såå härligt! Nu hoppas hoppas hoppas jag för allt vad jag är värd att han håller sig frisk framöver, så att vi kan börja bygga upp styrka och uthållighet igen.
 

Amanda
Postat 2015-02-02 / 15:11:27.

Härligt!

Vad är det för hjälm du har? Skitsnygg :D

Svar: Tack! Det är en Charles Owen Wellington... tror jag... Ha ha jag vet faktiskt inte, var några år sedan jag köpte den...
Norah Kohle {Horse Balance}

saga
Postat 2015-02-02 / 19:10:03. URL: http://nouw.com/sagaochsofia

Förstår inte hur du har lyckats lära din häst det där? Vi lyckas inte ens rida våran häst en så länge. Tänk om man ens hade varit hälften så duktig som dig! :)

saga
Postat 2015-02-02 / 19:12:15. URL: http://nouw.com/sagaochsofia

*Lyckas inte ens rida våran häst i grimma ska det stå ;)

Tuva
Postat 2015-02-02 / 20:43:37. URL: http://fattagaloppen.blogspot.se

Åh vad härligt :D


Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:Välkommen!

Mitt namn är Norah Kohle och jag kommer från Kungsbacka där jag driver företaget Häst i Balans. Jag jobbar med både mina egna hästar och mina elever för att finna harmoni och balans mellan häst och människa, så att samvaron blir trygg och spännande för båda parter.

Har tre hästar vid namn Conny, Coolman och Leia som du kan läsa mer om på deras respektive sidor.

Vill du träna för mig?

Till mig är du välkommen oavsett om du är intresserad av ridning, markträning, körning, trickträning etc. Inriktning är för mig inte det viktiga, utan att skapa en förståelse mellan individerna vilket sedan kan utvecklas åt det håll man önskar.

På min hemsida kan du läsa mer om mig och de tjänster jag erbjuder. Än en gång, varmt välkommen hit och hör gärna av dig om du har frågor!

Hemsida | Facebook | Instagram


Follow on Bloglovin

RSS 2.0