Grattis Leia!

Idag blir min stiliga tös hela åtta år - hon är nu officiellt vuxen. Fast i mina ögon lär hon nog alltid vara "bebis", även om hon definitivt mognat de senaste åren. Tänk vilken liten, oproportionerlig, klumpig, barnslig och fulsöt liten häst hon var när hon kom till mig tre år gammal. Den fula ankungen definitivt, för hon växte upp till en stor, ståtlig och vacker svan!

Vi firade dagen med kladdig lucernsörja (jag kan dessvärre inte sträcka mig till att kalla det tårta) och en riktigt mysig skogspromenad. Premiären i halsring! Vi har tagit kortare promenader helt löst men ut i skogen har vi aldrig gett oss utan grimma förut. Jag vet inte varför jag inte testat halsring tidigare, för det var lätt som en plätt. Inga konstigheter alls! För några år sedan var vi ute och promenerade enormt mycket. Leia ville inte lämna gårdsplanen ens och varje promenad kantades av tvärstopp var tredje meter där hon inte ville gå längre. Så tryggheten ute i skog och mark har vi fått jobba en hel del på. Idag minns jag knappt hur det var - Leia knatar på oavsett om jag går bredvid eller sitter på och hon tar sig förbi det mesta.

Så det där med att skippa grimman var egentligen bara ett naturligt nästa steg på vägen. En trevlig seger för oss, även om det inte var så otippat!


Neapocalypse och tinkerhästen Clooney
Postat 2015-04-02 / 21:08:57. URL: http://neapocalypse.se

Grattis till henne! <3<3

Engla
Postat 2015-04-06 / 09:56:59. URL: http://freehorselove.blogg.se

Försenat grattis men hellre sent än aldrig(;
Grattis till er båda, på födelsedagen och på lyckad promenad! :D

Kristin Schyllner
Postat 2015-04-21 / 22:41:25. URL: http://kshorsemanship.se/

Meeeeen så fin! Din blogg är så inspirerande ska du veta. Meeen, trodde hästar var officiellt vuxna vid sju års åldern? Jag firade mitt sto som officiellt vuxen i somras ju. Då kanske hon inte är officiellt vuxen förrän hon blir 8 nu i juni då? :)


Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:Välkommen!

Mitt namn är Norah Kohle och jag kommer från Kungsbacka där jag driver företaget Häst i Balans. Jag jobbar med både mina egna hästar och mina elever för att finna harmoni och balans mellan häst och människa, så att samvaron blir trygg och spännande för båda parter.

Har tre hästar vid namn Conny, Coolman och Leia som du kan läsa mer om på deras respektive sidor.

Vill du träna för mig?

Till mig är du välkommen oavsett om du är intresserad av ridning, markträning, körning, trickträning etc. Inriktning är för mig inte det viktiga, utan att skapa en förståelse mellan individerna vilket sedan kan utvecklas åt det håll man önskar.

På min hemsida kan du läsa mer om mig och de tjänster jag erbjuder. Än en gång, varmt välkommen hit och hör gärna av dig om du har frågor!

Hemsida | Facebook | Instagram


Follow on Bloglovin

RSS 2.0