Vill du vara med och träna i Jönköping?

Nu på söndag den 28 september kommer jag till Clinic Arena i Tenhult, ca 10 km utanför Jönköping. Jag har nu varit på Clinic Arena och haft träningsdagar ett antal gånger och det brukar bli hur trevligt som helst! Det är en fin och väldigt lugn anläggning. Mina "stammisar" brukar snabbt boka upp träningstiderna, men på grund av skador hos både häst och människa har jag nu två lediga tider att erbjuda. En timme kostar 650 kr (inkl reseersättning och ridhushyra) och vi lägger upp träningen helt efter dina önskemål. Trickträning, ridning utan huvudlag, problemlösning, lastning, lösträning - du bestämmer!
 
Vill du vara med? Kontakta mig! Jag nås lättast på mail: info@norahkohle.se.
 

Amanda
Postat 2014-09-26 / 18:03:38. URL: http://horsethoughtss.blogg.se

Får man komma och titta? :)

Svar: Ja visst, 50 kr/person för hela dagen. :)
Norah Kohle {Horse Balance}

Sandra
Postat 2014-09-27 / 13:40:52. URL: http://scoccosfideli.horseworld.se

Vilken tid börjar du träna och vad är det för sorts ekipage som kommer den här gången? :)
Jag och min mamma vill gärna komma och kolla, ka man betala på plats? :)

Svar: Vi börjar kl 11 och slutar 17, det går jättebra att betala på plats. Imorgon är det både stammisar som tränat längre samt helt nya, så det blir blandad komplott. :)
Norah Kohle {Horse Balance}


Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:Välkommen!

Mitt namn är Norah Kohle och jag kommer från Kungsbacka där jag driver företaget Häst i Balans. Jag jobbar med både mina egna hästar och mina elever för att finna harmoni och balans mellan häst och människa, så att samvaron blir trygg och spännande för båda parter.

Har tre hästar vid namn Conny, Coolman och Leia som du kan läsa mer om på deras respektive sidor.

Vill du träna för mig?

Till mig är du välkommen oavsett om du är intresserad av ridning, markträning, körning, trickträning etc. Inriktning är för mig inte det viktiga, utan att skapa en förståelse mellan individerna vilket sedan kan utvecklas åt det håll man önskar.

På min hemsida kan du läsa mer om mig och de tjänster jag erbjuder. Än en gång, varmt välkommen hit och hör gärna av dig om du har frågor!

Hemsida | Facebook | Instagram


Follow on Bloglovin

RSS 2.0