Vi njuter av svensk höstnatur

 
Lite bilder och filmklipp från dagens rundor. Känns inte så värst jättespännande att uppdatera bloggen med "ja, och, idag red vi ut igen.." varje dag, så därför är aktiviteten här inte så väldans hög. För det är mer eller mindre rider ut som vi gör. Conny och jag har lagt all "träning" på hyllan för närvarande, vi bara myser med varandra och har det jäkligt gott. Leia tränas en del för hand, men det blir mycket uteritter för henne också. Underbart! Men inte lika intressant att skriva om.
 
Jag vet inte, bloggen går ju lite på halvfart kan man säga. Har ni några idéer om vad jag kan göra för att hålla den mer levande? Tips på saker att skriva om eller visa? Var gärna med och påverka!

Kate
Postat 2014-09-18 / 18:48:38.

Lite tips vad jag vill läsa om här :)
Pryltips
Sätt att träna olika delar av hästen (t.ex. det du gör med Leias bakdel;) )
Din hund!
Förebilder inom naturlig hästhantering
Videotips på bra hästtränare?


Din blogg är jättebra och längtar efter varje inlägg!

Johanna
Postat 2014-09-19 / 22:23:30.

Skriv gärna vad som händer under era rundor i skogen... Är hästarna lugna och trygga eller kanske lite nerviga o tittiga? Vem tar era bilder t ex när ni tränar i vardagen? Allt intresserar oss som följer din blogg! Litet som smått:)

Julia Forsbacka
Postat 2014-09-20 / 07:41:29. URL: http://forcebacka.blogg.se/

Vad mysigt det ser ut!

cassandra
Postat 2014-09-21 / 11:02:57.

Kan du inte skriva om hur du får hästarna motiverade och hur du lägger upp träningen för att hästen inte ska lessna osv?:-D och skriva i
Om vilken utrustning du andvänder och varför:-D tusen tack för en bra blogg!!

Hanna
Postat 2014-09-22 / 16:54:06.

Hade varit jätteroligt att se en film där du tränar dina hästar, och även förklarar lite vad du gör/och varför du gör det. :)

Ulrika
Postat 2014-09-24 / 18:24:06.

Alltid lika inspirerande! Jag skulle vilja se (video) hur du tränar övningen 8:an som du beskrev i text och ritad bild, hur jag ska börja med alla hjälpmedel, hur stegvis göra svårare, alternativa övningar hur "skicka" hästen, hur visar med kroppsspråk och ev tips på bad man kan göra om hästen inte förstår "gör fel" dvs jag inte kan förmedla mig rätt😉 Med vänlig hälsning

Evelinn Bladström
Postat 2014-09-25 / 00:51:52. URL: http://haflingerhorse.horseworld.se

Jag skulle vilja läsa om precis det som Ulrika här ovanför skrev :))


Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:Välkommen!

Mitt namn är Norah Kohle och jag kommer från Kungsbacka där jag driver företaget Häst i Balans. Jag jobbar med både mina egna hästar och mina elever för att finna harmoni och balans mellan häst och människa, så att samvaron blir trygg och spännande för båda parter.

Har tre hästar vid namn Conny, Coolman och Leia som du kan läsa mer om på deras respektive sidor.

Vill du träna för mig?

Till mig är du välkommen oavsett om du är intresserad av ridning, markträning, körning, trickträning etc. Inriktning är för mig inte det viktiga, utan att skapa en förståelse mellan individerna vilket sedan kan utvecklas åt det håll man önskar.

På min hemsida kan du läsa mer om mig och de tjänster jag erbjuder. Än en gång, varmt välkommen hit och hör gärna av dig om du har frågor!

Hemsida | Facebook | Instagram


Follow on Bloglovin

RSS 2.0