Väldigt sent...

 
... kommer här en film från dagens lekpass med Conny. Han har varit ohalt nu ett tag, men när jag såg honom springa i hagen när jag körde förbi på vägen hem såg han inte helt ren ut. Aaahh, vad irriterande. Min stackars farbror! Jag tycker fortfarande att det ser väldigt "hovböldigt" ut, men det är konstigt att han varit bra en period och inte visade något när vi lekte. I nästa vecka kommer vår hovvårdare, jag hoppas att hon kan hitta något som förklaring!
 
Jag har även glömt bort att berätta att Leia blev genomgådd i måndags. Vi fick besök av Viveca från Care of Ewards som kollade över hela kroppen med värmekamera (riktigt intressant!), klämde, kände och behandlade med biolight. Hon tyckte att Leia kändes riktigt stark i kroppen, och både rörlig och stel på samma gång. Det är precis samma känsla jag haft, men utan att kunna sätta ord på det. Ryggpartiet var helt oömt och, som sagt, starkt men stelt. Vi lade även på min sadel och Viveca tyckte att allt verkade i sin ordning, med andra ord borde felet inte sitta där. På måndag blir det återbesök och då ska vi prova kinesiotejp på magen och titta på henne i arbete. Det ska bli spännande!

matilda
Postat 2014-11-13 / 07:04:55.

Ååååh detta är så galet vackert!!!

Svar: Tack :)
Norah Kohle {Horse Balance}

Lisa
Postat 2014-11-13 / 10:10:56. URL: http://sunnyday.blogg.se

Alltså!! Man blir bara glad av att se det där! =)

Svar: Vad kul att höra!! :)
Norah Kohle {Horse Balance}

Lovisa Ivarsson
Postat 2014-11-13 / 16:29:23. URL: http://storaorchidea.wordpress.com

Jag tycker speciellt mycket om filmen vid 0:27 där du springer mot honom. Medvetet eller ej, men det är väldigt trevligt att se någon som kan växla roll med hästen. I väldigt många fall ser man hur människan vill få hästen att svara på busspring och att hästen ska bralla loss, men att det faktiskt kan vara människan som svarar på rörelsen och så blir leken komplett från bådas håll. Ni är så fria och fina! :)

Svar: Vad kul att höra, tack!! :)
Norah Kohle {Horse Balance}

Vilma
Postat 2014-11-13 / 16:40:39.

Åh vad härligt det är att se er! Får världens inspirationskick :) Skulle vara jättekul om du någon gång kunde göra ett inlägg om att leka med hästarna :)

Svar: Vad kul att höra :D
Norah Kohle {Horse Balance}

Petra
Postat 2014-11-20 / 15:25:04.

Så jäkla grymma! Man blir så glad av att se på er! Så duktiga!

Svar: Tack Petra! :)
Norah Kohle {Horse Balance}

Sofia Krantz
Postat 2014-11-22 / 10:48:33. URL: http://sofiakrantz.webblogg.se/

Alltid en fröjd för ögat att se dig och Conny tillsammans. Så himla härligt! :D

Svar: Tack snälla, vad glad jag blir :D
Norah Kohle {Horse Balance}


Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:Välkommen!

Mitt namn är Norah Kohle och jag kommer från Kungsbacka där jag driver företaget Häst i Balans. Jag jobbar med både mina egna hästar och mina elever för att finna harmoni och balans mellan häst och människa, så att samvaron blir trygg och spännande för båda parter.

Har tre hästar vid namn Conny, Coolman och Leia som du kan läsa mer om på deras respektive sidor.

Vill du träna för mig?

Till mig är du välkommen oavsett om du är intresserad av ridning, markträning, körning, trickträning etc. Inriktning är för mig inte det viktiga, utan att skapa en förståelse mellan individerna vilket sedan kan utvecklas åt det håll man önskar.

På min hemsida kan du läsa mer om mig och de tjänster jag erbjuder. Än en gång, varmt välkommen hit och hör gärna av dig om du har frågor!

Hemsida | Facebook | Instagram


Follow on Bloglovin

RSS 2.0