Tillfälle - rea!

Nu går helgtiderna inför jul snabbt åt och jag har inte många lediga kvar. Jag har dock fått fria tider kommande helg och rear nu därför ut dem till sista minuten-pris. 250 kr/timme för alla träningar den 7-9 november (ord. pris 350 kr. Eventuell reseersättning tillkommer som vanligt).
 
Jag utgår från Kungsbacka, men åker upp till 20 mil/2 timmars resa enkel resa över dagen. På min facebook-sida skriver jag ut om jag har lediga tider på mina lite längre turer, så håll koll! Även du som finns på större avstånd än så är varmt välkommen att boka mig för träning, men då för flerdagarsupplägg. Hör av dig för mer information! Jag nås lättast på mail: info@norahkohle.se.
 


Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:Välkommen!

Mitt namn är Norah Kohle och jag kommer från Kungsbacka där jag driver företaget Häst i Balans. Jag jobbar med både mina egna hästar och mina elever för att finna harmoni och balans mellan häst och människa, så att samvaron blir trygg och spännande för båda parter.

Har tre hästar vid namn Conny, Coolman och Leia som du kan läsa mer om på deras respektive sidor.

Vill du träna för mig?

Till mig är du välkommen oavsett om du är intresserad av ridning, markträning, körning, trickträning etc. Inriktning är för mig inte det viktiga, utan att skapa en förståelse mellan individerna vilket sedan kan utvecklas åt det håll man önskar.

På min hemsida kan du läsa mer om mig och de tjänster jag erbjuder. Än en gång, varmt välkommen hit och hör gärna av dig om du har frågor!

Hemsida | Facebook | Instagram


Follow on Bloglovin

RSS 2.0