Hoppetossan Leia

 
Lite bilder från häromdagen. Hon är så söt, min studsboll!
 
Idag körde vi ett rent och skärt lekpass utan någon som helst struktur och planering. Vi började med löslongering, sida vid sida och lite sidvärtsrörelser, men det gick snabbt över till att bara rusa runt som två dårar i paddocken. Leia är inte riktigt typen som far runt planlöst egentligen, men idag hade hon mycket energi som bara sprutade ur alla fyra hovar.
 
Som jag pratat om tidigare jobbar jag mycket med min egen energi och brukar försöka hålla mig på en låg kroppslig energinivå för att ge hästen utrymme att "blomstra". Så det är lite ovant för mig också att "släppa loss", men det är såklart nyttigt att gå utanför ramarna då och då. Och väldigt bra träning att kunna växla mellan hög sprallig energi och låg intensiv!
 
Efter att jag släppt ut Leia i hagen ställde jag mig och mockade i ligghallen, och hon var väldigt enträgen med att pocka på min uppmärksamhet. Plösligt kom hon spatserande förbi mig i spansk skritt, ett ögonblick senare hade hon klättrat upp på en stubbe och därefter ställde hon sig bredvid mig och flemade. Jag tar det som ett tecken på att hon uppskattade dagens pass. :)
 


Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:Välkommen!

Mitt namn är Norah Kohle och jag kommer från Kungsbacka där jag driver företaget Häst i Balans. Jag jobbar med både mina egna hästar och mina elever för att finna harmoni och balans mellan häst och människa, så att samvaron blir trygg och spännande för båda parter.

Har tre hästar vid namn Conny, Coolman och Leia som du kan läsa mer om på deras respektive sidor.

Vill du träna för mig?

Till mig är du välkommen oavsett om du är intresserad av ridning, markträning, körning, trickträning etc. Inriktning är för mig inte det viktiga, utan att skapa en förståelse mellan individerna vilket sedan kan utvecklas åt det håll man önskar.

På min hemsida kan du läsa mer om mig och de tjänster jag erbjuder. Än en gång, varmt välkommen hit och hör gärna av dig om du har frågor!

Hemsida | Facebook | Instagram


Follow on Bloglovin

RSS 2.0