Häst i Balans

 
Vill du kunna lasta din häst utan problem? Drömmer du om att rida i frihet utan huvudlag med bibehållen kontakt och balans? Har du råkat ut för en olycka och vill ha hjälp att hitta tillbaka till glädjen och tryggheten tillsammans med din häst? Eller vill du bara ha något nytt och roligt att träna på?

Jag undervisar i ridning och markträning i frihet, problemlösning, trickträning med mera. Grunden till all framgång är en väl fungerande kommunikation och relation mellan häst och människa, och därför är du välkommen till mig oavsett inriktning, mål och nuvarande nivå. Hör av dig för mer information, så hoppas jag att vi ses!
 
Norah Kohle - Häst i Balans

Simone
Postat 2014-05-28 / 16:08:26.

Skulle så gärna vilja träna för dig eller vara med på en träning! Men jag bor på Öland, vilket är för långt bort... Försöker få ut så mycket som möjligt av bloggen, men en dröm hade varit att träna för dig, så att Wayside och jag hade kommit tillrätta med vissa saker.
Kram Simone

Svar: Jag ska ev till Öland runt midsommar och har troligtvis tid för lite träningar!
Norah Kohle {Horse Balance}

Emilia
Postat 2014-05-30 / 15:38:45.

Du planerar möjligtvis ingen Skåne resa i år? :)

Svar: Jodå! Snart. :)
Norah Kohle {Horse Balance}

Hanna
Postat 2014-06-01 / 18:45:40.

Det finns ingen möjlighet att komma upp till Stockholm i Sommar? Vore heeelt fantastiskt i så fall! :)


Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:Välkommen!

Mitt namn är Norah Kohle och jag kommer från Kungsbacka där jag driver företaget Häst i Balans. Jag jobbar med både mina egna hästar och mina elever för att finna harmoni och balans mellan häst och människa, så att samvaron blir trygg och spännande för båda parter.

Har tre hästar vid namn Conny, Coolman och Leia som du kan läsa mer om på deras respektive sidor.

Vill du träna för mig?

Till mig är du välkommen oavsett om du är intresserad av ridning, markträning, körning, trickträning etc. Inriktning är för mig inte det viktiga, utan att skapa en förståelse mellan individerna vilket sedan kan utvecklas åt det håll man önskar.

På min hemsida kan du läsa mer om mig och de tjänster jag erbjuder. Än en gång, varmt välkommen hit och hör gärna av dig om du har frågor!

Hemsida | Facebook | Instagram


Follow on Bloglovin

RSS 2.0