Lediga tider för Ölandsträning

Jag och Conny på Öland för fem år sedan.
 
Det finns ännu ett par lediga tider för träning när jag är på Öland över midsommar. Fredag fm och lördag. Timpriset för träning är 350 kr och på det läggs reseersättning på 30 kr/mil (räknas från Gårdstorp). Ni upp till 16 år betalar 300 kr för en timme. Passa på medan jag är i närheten! Maila mig på info@norahkohle.se för att boka.

Matilda
Postat 2014-06-18 / 22:19:50. URL: http://skogsrusset.se

Vilken underbar bild!

Svar: Tack! :)
Norah Kohle {Horse Balance}

Miina
Postat 2014-06-18 / 23:37:23.

Hejsan Norah!

Jag har försökt med att både maila och messa dig men det verkar inte som om jag når fram.. :( Blir så frustrerad då jag verkligen skulle behöva komma i kontakt med dig angående ett projekt. Skulle du vilja vara snäll och berätta hur jag kan nå dig? :)

Kraam!

Svar: Hej Miina! Jag såg ditt sms häromdagen men lyckades radera det av misstag. Du får gärna smsa eller försöka maila igen så ska jag svara dig. :)
Norah Kohle {Horse Balance}


Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:Välkommen!

Mitt namn är Norah Kohle och jag kommer från Kungsbacka där jag driver företaget Häst i Balans. Jag jobbar med både mina egna hästar och mina elever för att finna harmoni och balans mellan häst och människa, så att samvaron blir trygg och spännande för båda parter.

Har tre hästar vid namn Conny, Coolman och Leia som du kan läsa mer om på deras respektive sidor.

Vill du träna för mig?

Till mig är du välkommen oavsett om du är intresserad av ridning, markträning, körning, trickträning etc. Inriktning är för mig inte det viktiga, utan att skapa en förståelse mellan individerna vilket sedan kan utvecklas åt det håll man önskar.

På min hemsida kan du läsa mer om mig och de tjänster jag erbjuder. Än en gång, varmt välkommen hit och hör gärna av dig om du har frågor!

Hemsida | Facebook | Instagram


Follow on Bloglovin

RSS 2.0