Det här är frihet för mig

Det är intressant hur man kan ändra sig över tid. Under rätt många år, ja ungefär från det att vi flyttade dit vi är nu fram till för kanske två-tre år sedan, lämnade vi så gott som aldrig gårdsplanen. Vi tränade och tränade och tränade i paddocken och utvecklades massor inom allt vi tog oss för. Vi fick ett fantastiskt lösarbete, Conny tog enorma kliv framåt i trickträningen och vår dressyr utan träns blev bara bättre och bättre. Jag ville utvecklas! Lära mig mer! 
 
Sedan hände något, främst under det senaste året som gått. Den där lusten att traggla och träna och jobba oss framåt... Den avtog gradvis. Jag kände mig mättad på ett sätt - trots allt kunde vi ju nu göra allt det där vi strävat efter under alla år. 
 
Visst tycker jag fortfarande att det är roligt att träna, absolut. Men det viktigaste är inte längre att lära sig en massa nytt och utvecklas - utan helt enkelt bara att njuta kravlöst med hästarna. En stilla skrittrunda i skogen eller en fartfylld tur till galoppbanan smäller många gånger högre numer. 
 
Som sagt... Intressant hur man kan förändra sig över tid. Filmen här nedan demonstrerar vad som är frihet för mig - vad som gör mig lycklig. Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:Välkommen!

Mitt namn är Norah Kohle och jag kommer från Kungsbacka där jag driver företaget Häst i Balans. Jag jobbar med både mina egna hästar och mina elever för att finna harmoni och balans mellan häst och människa, så att samvaron blir trygg och spännande för båda parter.

Har tre hästar vid namn Conny, Coolman och Leia som du kan läsa mer om på deras respektive sidor.

Vill du träna för mig?

Till mig är du välkommen oavsett om du är intresserad av ridning, markträning, körning, trickträning etc. Inriktning är för mig inte det viktiga, utan att skapa en förståelse mellan individerna vilket sedan kan utvecklas åt det håll man önskar.

På min hemsida kan du läsa mer om mig och de tjänster jag erbjuder. Än en gång, varmt välkommen hit och hör gärna av dig om du har frågor!

Hemsida | Facebook | Instagram


Follow on Bloglovin

RSS 2.0