Hästarna i september -13

 
Lite bilder från september förra året då hela dysfunktionella familjen var igång och skapade kaos. Haha, nä, skämt åsido, men det är lite att hålla reda på med tre fullkomligt olika hästar som alla vill fullkomligt olika saker. :D
 
Dessa bilder togs till min nya hemsida som jag planerade att bygga. Ja, detta var alltså i september för nästan ett år sedan... Och min hemsida ser ännu precis likadan ut. Men nu har jag faktiskt tagit tag i det och nu försöker jag mig på WordPress. Jag tror att det kan bli himla mycket enklare att använda det istället för att koda helt som jag gör nu, men ÅH! Vad frustrerande det är innan man lärt sig något. Jag är van vid att kunna få allt precis som jag vill ha det och när det plötsligt bråkar tillbaka, då blir man lite purken... Men det löser sig väl så småningom.
 
Idag är sista dagen innan en intensiv jobbsommar drar igång. De närmsta tre veckorna är fullständigt fullbokade, efter det har jag lite ledigt och reser då bort i knappt en vecka, sedan är det back to work igen. Så vi får se hur mycket tid det blir över till träning av mina egna hästar och framförallt att dokumentera och blogga om det. Det blir lite som det blir helt enkelt! Så vet ni alla fall om och varför det är lite tyst ifrån mig. :)
 


Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:Välkommen!

Mitt namn är Norah Kohle och jag kommer från Kungsbacka där jag driver företaget Häst i Balans. Jag jobbar med både mina egna hästar och mina elever för att finna harmoni och balans mellan häst och människa, så att samvaron blir trygg och spännande för båda parter.

Har tre hästar vid namn Conny, Coolman och Leia som du kan läsa mer om på deras respektive sidor.

Vill du träna för mig?

Till mig är du välkommen oavsett om du är intresserad av ridning, markträning, körning, trickträning etc. Inriktning är för mig inte det viktiga, utan att skapa en förståelse mellan individerna vilket sedan kan utvecklas åt det håll man önskar.

På min hemsida kan du läsa mer om mig och de tjänster jag erbjuder. Än en gång, varmt välkommen hit och hör gärna av dig om du har frågor!

Hemsida | Facebook | Instagram


Follow on Bloglovin

RSS 2.0