Foto av Lina Malmqvist

 
Två bilder till från senaste dagarnas fotograferingar. Jag kommer att posta resten av dessa bilder på Ailim, så håll lite koll där om ni vill se fler. :) På mitt förra inlägg fick jag en kommentar om kulturellt anslag som jag tyvärr inte minns vem det var som skrev. Jag råkade dessvärre radera den tillsammans med mitt svar, men då det är ett viktigt ämne har jag skrivit lite om mina tankar här. Läs gärna! Det sista jag vill är att någon ska bli kränkt eller tro att jag vanhedrar en kultur, medvetet eller ej. :)
 
Nu ska jag sätta mig och ta tag i Leia-bilderna, så att de också kommer upp någon gång. Trevlig lördagskväll!

Matilda
Postat 2014-07-13 / 00:55:39. URL: http://skogsrusset.se

Så underbart fina ni är!

Svar: Tack! :)
Norah Kohle {Horse Balance}

Elna
Postat 2014-07-14 / 22:32:09.

Fina bilder! :)
Haha tror jag har frågat detta innan och vet inte om du har svarat, så med chans att bli tjatig frågar kag detta igen ;) Var har du köpt din stick? Kommer den får Parelli? :) älskar din blogg o dina hästar! ;) haha!

Svar: Tack! :) jag beställer hem stickar från Danmark.
Norah Kohle {Horse Balance}

Alma Bengtsson
Postat 2014-07-21 / 13:32:17. URL: http://photoab.blogg.se/

Den sista bilden är ju helt magisk!

Svar: Ja visst är den! ❤️
Norah Kohle {Horse Balance}


Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:Välkommen!

Mitt namn är Norah Kohle och jag kommer från Kungsbacka där jag driver företaget Häst i Balans. Jag jobbar med både mina egna hästar och mina elever för att finna harmoni och balans mellan häst och människa, så att samvaron blir trygg och spännande för båda parter.

Har tre hästar vid namn Conny, Coolman och Leia som du kan läsa mer om på deras respektive sidor.

Vill du träna för mig?

Till mig är du välkommen oavsett om du är intresserad av ridning, markträning, körning, trickträning etc. Inriktning är för mig inte det viktiga, utan att skapa en förståelse mellan individerna vilket sedan kan utvecklas åt det håll man önskar.

På min hemsida kan du läsa mer om mig och de tjänster jag erbjuder. Än en gång, varmt välkommen hit och hör gärna av dig om du har frågor!

Hemsida | Facebook | Instagram


Follow on Bloglovin

RSS 2.0