En herrans massa år sedan

 
Det här är jag och Conny för sex år sedan. Här hade vi känt varandra i fyra år, med andra ord lika länge som jag och Leia känt varann nu.
 
Jag minns fortfarande den där kokheta kvällen i mitten på juni år 2008. Jag minns att jag var helt uppfylld av allt det magiska jag och Conny skapade tillsammans, och att jag sprang tillsammans med honom där på fältet tills mina lungor var på väg att sprängas. Sedan satte jag mig lutad mot hans framben och vilade medan han betade av det torra gräset.
 
Under en ganska lång tid var dessa några av mina absoluta favoritbilder. Jag tyckte att vi såg så himla seriösa och proffesionella ut. Konstigt egentligen, när känslan jag mindes var avslappnad glädje? Självklart kan man vara avslappnad och glad och seriös och proffesionell på samma gång, det är inga som helst problem. Men det är ändå en intressant reflektion att det var just det jag plockade ut och uppskattade med dessa bilder...
 
Som jag skrivit förut lägger jag idag mer värde i de små detaljerna som inte nödvändigtvis syns utifrån, men som känns med hela hjärtat. Och därför kan jag fortfarande uppskatta dessa bilder - just därför att de för mig personligen speglar en sån härlig start på vår relation, min och Connys. Tänk om vi bara vetat vad som skulle ligga framför oss på vår väg tillsammans..

Elna
Postat 2014-07-03 / 22:07:56.

Var köper du dina produkter, och speciellt dina "pekpinne" eller "stick"? Det är jättesvårt att hitta bra längd och vikt om man inte beställer från utlandet, som typ Parelli. Det är väl en Parelli-stick på bilderna? :)

Svar: Jag beställer stickar från Danmark, som jag sedan säljer vidare själv. :)
Norah Kohle {Horse Balance}

Emmy
Postat 2014-07-05 / 23:36:52. URL: http://emsyzz.devote.se

Det påminner om mig och "min" häst. Studsade en pilatesboll på honom och tränade "hov" rätt mycket på vår senaste träning :)


Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:Välkommen!

Mitt namn är Norah Kohle och jag kommer från Kungsbacka där jag driver företaget Häst i Balans. Jag jobbar med både mina egna hästar och mina elever för att finna harmoni och balans mellan häst och människa, så att samvaron blir trygg och spännande för båda parter.

Har tre hästar vid namn Conny, Coolman och Leia som du kan läsa mer om på deras respektive sidor.

Vill du träna för mig?

Till mig är du välkommen oavsett om du är intresserad av ridning, markträning, körning, trickträning etc. Inriktning är för mig inte det viktiga, utan att skapa en förståelse mellan individerna vilket sedan kan utvecklas åt det håll man önskar.

På min hemsida kan du läsa mer om mig och de tjänster jag erbjuder. Än en gång, varmt välkommen hit och hör gärna av dig om du har frågor!

Hemsida | Facebook | Instagram


Follow on Bloglovin

RSS 2.0