Häst i Balans

Vill du kunna lasta din häst utan problem? Drömmer du om att rida i frihet utan huvudlag med bibehållen kontakt och balans? Har du råkat ut för en olycka och vill ha hjälp att hitta tillbaka till glädjen och tryggheten tillsammans med din häst? Eller vill du bara ha något nytt och roligt att träna på?

Jag undervisar i ridning och markträning i frihet, problemlösning, trickträning med mera. Grunden till all framgång är en väl fungerande kommunikation och relation mellan häst och människa, och därför är du välkommen till mig oavsett inriktning, mål och nuvarande nivå. Jag utgår från Kungsbacka men kommer med jämna mellanrum till bland annat Trollhättan, Jönköping och Helsingborg. Hör av dig för mer information, så hoppas jag att vi ses!
 

Amanda
Postat 2014-08-31 / 13:13:41. URL: http://horsethoughtss.blogg.se

Hej! En av mina största mål i livet är att bli som du, en duktig hästtränare och skapa ett eget företag. Därför är jag väldigt nyfiken på att höra hur du blivit så duktig med hästarna? Har du lärt dig själv? Tränat för många tränare? Varit praktikant åt något duktig hästmänniska kanske? Jag skulle jättegärna besöka dig någongång, tar du emot praktikanter eller liknande?

Svar: Hej Amanda! Vad roligt att du gillar det jag gör! Jag har utvecklat mig själv genom timmar efter timmar av träning. Tid spenderad tillsammans med hästarna är tveklöst det bästa sättet att lära sig. Jag har tränat en del för bla Maria Gramén och Honza Bláha, men främst har jag provat mig fram själv. I nuläget tar jag inte emot praktikanter, däremot är du varmt välkommen att kika förbi och hälsa på!
Norah Kohle {Horse Balance}

Amanda
Postat 2014-09-05 / 21:30:22. URL: http://horsethoughtss.blogg.se

Spännande att träna för Honza, han är en av mina största inspirationskällor, hoppas att nångång kunna träna för honom jag med. Synd att du inte tar emot praktikanter..! Tyvärr bor jag lite långt bort men jag hör av mig om jag har vägarna förbi någongång. Hör gärna av dig och du nångång plötsligt får lust att ha en praktikant hos dig i en längre eller kortare tid! ;-)


Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:Välkommen!

Mitt namn är Norah Kohle och jag kommer från Kungsbacka där jag driver företaget Häst i Balans. Jag jobbar med både mina egna hästar och mina elever för att finna harmoni och balans mellan häst och människa, så att samvaron blir trygg och spännande för båda parter.

Har tre hästar vid namn Conny, Coolman och Leia som du kan läsa mer om på deras respektive sidor.

Vill du träna för mig?

Till mig är du välkommen oavsett om du är intresserad av ridning, markträning, körning, trickträning etc. Inriktning är för mig inte det viktiga, utan att skapa en förståelse mellan individerna vilket sedan kan utvecklas åt det håll man önskar.

På min hemsida kan du läsa mer om mig och de tjänster jag erbjuder. Än en gång, varmt välkommen hit och hör gärna av dig om du har frågor!

Hemsida | Facebook | Instagram


Follow on Bloglovin

RSS 2.0