Att låta sig svepas iväg

 
Det här är vad jag och Conny gör mestadels. Det där med att traggla runt i paddocken... nä... det lockar inte alls. Vi vill ut på äventyr, ut i vildmarken över stock och sten! Det är underbart att sikta in sig på en stig, vilken som helst, och sen bara låta sig svepas iväg utan en aning om var slutdestinationen finns.
 
Älgloppornas tid kommer närmre och det innebär att vi snart inte kommer kunna vistas i skogen alls. Då får vi se om det blir mer träning, eller om vi hittar andra ställen att utforska. Hur som helst, ni vet varför jag inte skriver något om träning med Conny för närvarande.

Thuresa
Postat 2014-09-24 / 23:09:18. URL: http://thurea.blogg.se

Hur får du upp filmklippen så??


Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:Välkommen!

Mitt namn är Norah Kohle och jag kommer från Kungsbacka där jag driver företaget Häst i Balans. Jag jobbar med både mina egna hästar och mina elever för att finna harmoni och balans mellan häst och människa, så att samvaron blir trygg och spännande för båda parter.

Har tre hästar vid namn Conny, Coolman och Leia som du kan läsa mer om på deras respektive sidor.

Vill du träna för mig?

Till mig är du välkommen oavsett om du är intresserad av ridning, markträning, körning, trickträning etc. Inriktning är för mig inte det viktiga, utan att skapa en förståelse mellan individerna vilket sedan kan utvecklas åt det håll man önskar.

På min hemsida kan du läsa mer om mig och de tjänster jag erbjuder. Än en gång, varmt välkommen hit och hör gärna av dig om du har frågor!

Hemsida | Facebook | Instagram


Follow on Bloglovin

RSS 2.0