Ridning - handsfree

En kort filmsnutt på Conny och mig från i tisdags. Min standardutrustning när jag rider är två stickar, och jag får ibland frågan varför. Det är så enkelt som att ju fler signaler hästen kan - desto fler signaler finns det att blanda ihop och missförstå. Mina stickar gör det lite lättare för Conny (och mig) att särskilja på styrning, sidförande, böjning, broms och så vidare. Men det är självklart viktigt att jag inte är beroende av stickarna för "basic" ridning! Som kloka Maria Gramén säger - utrustning kan bytas ut men kvar är alltid jag och hästen...
 
Så här har ni oss, "au naturel". ;)
 


Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:Välkommen!

Mitt namn är Norah Kohle och jag kommer från Kungsbacka där jag driver företaget Häst i Balans. Jag jobbar med både mina egna hästar och mina elever för att finna harmoni och balans mellan häst och människa, så att samvaron blir trygg och spännande för båda parter.

Har tre hästar vid namn Conny, Coolman och Leia som du kan läsa mer om på deras respektive sidor.

Vill du träna för mig?

Till mig är du välkommen oavsett om du är intresserad av ridning, markträning, körning, trickträning etc. Inriktning är för mig inte det viktiga, utan att skapa en förståelse mellan individerna vilket sedan kan utvecklas åt det håll man önskar.

På min hemsida kan du läsa mer om mig och de tjänster jag erbjuder. Än en gång, varmt välkommen hit och hör gärna av dig om du har frågor!

Hemsida | Facebook | Instagram


Follow on Bloglovin

RSS 2.0