Conny den 3 mars

Jag fick lite bilder från vårt ridpass igårkväll. Både jag och Conny var lite möra i kroppen efter passet dagen före, så det blev mest lite mjukgörande arbete. Men han visade ändå upp fina exempel på vår nya avslappning/böjning, så här kan ni se lite bilder på det. Det ska bli så roligt att fortsätta utveckla detta i takt med att han smalnar av, blir helt återställd och bygger upp styrkan igen!
 
Det kommer en kort filmsnutt också i ett senare inlägg. Vill ni inte vänta på det kan ni tjuvkika på min Facebook-sida.
 
Olika varianter av följa med avslappning och böjning.
 
Det bästa som finns är helt klart att ställa sig med mulen mellan knäna och bli klappad! Säger hästen som förr blev förnärmad bara man funderade på att klappa honom.. :)
 
En riktigt bra arbetsform i skritt för Conny! Det ser inte så "fancy" ut, men det är precis det här han behöver.
 
Samma här, det ser inte så mycket ut för världen, men som vi jobbat på detta. Så snart Conny inte förstår åker huvudet upp och han blir spänd, så att bibehålla mjukheten i böjning har inte varit lätt. Men se så duktig han är!
 
Ha ha... Han ser ju mest ut som en köttbulle på språng. :) Lite mör i kroppen som sagt, då blir samlad galopp svårt för gubben. Är ändå imponerad av hans fina galopparbete trots trötta muskler!
 
Man hade kunnat önska en mer välvd överlinje, men med tanke på hur Connys "höga form" sett ut tidigare är detta klart godkänt.
 
Lite böjning i galopp också.

Neapocalypse och tinkerhästen Clooney -~♥
Postat 2015-03-04 / 19:58:29. URL: http://neapocalypse.se

Måste bara säga - jag blir så himla glad av din blogg! Samarbetet och relationen du har med dina hästar är verkligen dit jag strävar!! Har du några onlinekurser eller onlinelektioner man kan ta? :D<3

Svar: Åh tack, vad glad jag blir! Dessvärre inte i nuläget!
Norah Kohle {Horse Balance}

Anonym
Postat 2015-03-04 / 20:37:39.

Väldigt intressant! Kan du inte visa lite "jämförelse bilder" för oss som alltid tycker det ser bra ut haha! Så lite bilder på hans form förut och sen detta passet? Är så kul att se vad du pratar om!

Svar: Jo det skulle jag kunna göra. :)
Norah Kohle {Horse Balance}

Nora Lindblad
Postat 2015-03-04 / 21:46:26. URL: http://noralindblad.blogg.se/

Jag har sätt dig på instagram föurt och varit väldigt impad av dina häftiga bilder där! Så idag hittade jag din blogg och det kommer bli väldigt spännande att följa dig här! :)

Svar: Åh vad roligt att höra, välkommen! :)
Norah Kohle {Horse Balance}


Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:Välkommen!

Mitt namn är Norah Kohle och jag kommer från Kungsbacka där jag driver företaget Häst i Balans. Jag jobbar med både mina egna hästar och mina elever för att finna harmoni och balans mellan häst och människa, så att samvaron blir trygg och spännande för båda parter.

Har tre hästar vid namn Conny, Coolman och Leia som du kan läsa mer om på deras respektive sidor.

Vill du träna för mig?

Till mig är du välkommen oavsett om du är intresserad av ridning, markträning, körning, trickträning etc. Inriktning är för mig inte det viktiga, utan att skapa en förståelse mellan individerna vilket sedan kan utvecklas åt det håll man önskar.

På min hemsida kan du läsa mer om mig och de tjänster jag erbjuder. Än en gång, varmt välkommen hit och hör gärna av dig om du har frågor!

Hemsida | Facebook | Instagram


Follow on Bloglovin

RSS 2.0