Man kan ju inte låta bli

 
Ja men det där med att hålla sig från ridning gick ju bra. Vi fick lite riktig vinter här, för en gångs skull, och då kan man ju helt enkelt bara inte låta bli att ge sig ut och rida. Ett vinterland upplevs på bästa sätt från en varm och mjuk hästrygg, så är det bara! Och några stilla skritturer ska väl ryggen klara av, tycker jag allt.
 
I onsdags tog jag en runda med Leia och igår fick mina två flingor komma ut också. Premiärritten på Conny sedan... ja, början på november någon gång. Vad härligt att vara uppe på min favoritrygg igen! Även om den blivit märkvärt spetsigare under vår down-period. Men ingen hälta i sikte, så vi börjar så sakteliga bygga upp oss igen. Muskelskador är sega så vi får ta det lugnt, men bara att ut och lyfta lite på fötterna i skogen är ju bra träning. I vilket fall, vi njöt för fulla muggar och Conny var kalasglad att få komma ut på lite äventyr igen!
 

Bengtaria
Postat 2015-01-23 / 14:11:13. URL: http://bengtaria.se

Wow vad härligt det ser ut. *avundsjuk!! :)

Matilda
Postat 2015-01-23 / 17:24:58. URL: http://skogsrusset.se

ser himla härligt ut!

Johanna | Team Mirax
Postat 2015-01-23 / 23:51:28. URL: http://teammirax.blogg.se

Åhh, så underbart det ser ut! <3


Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:Välkommen!

Mitt namn är Norah Kohle och jag kommer från Kungsbacka där jag driver företaget Häst i Balans. Jag jobbar med både mina egna hästar och mina elever för att finna harmoni och balans mellan häst och människa, så att samvaron blir trygg och spännande för båda parter.

Har tre hästar vid namn Conny, Coolman och Leia som du kan läsa mer om på deras respektive sidor.

Vill du träna för mig?

Till mig är du välkommen oavsett om du är intresserad av ridning, markträning, körning, trickträning etc. Inriktning är för mig inte det viktiga, utan att skapa en förståelse mellan individerna vilket sedan kan utvecklas åt det håll man önskar.

På min hemsida kan du läsa mer om mig och de tjänster jag erbjuder. Än en gång, varmt välkommen hit och hör gärna av dig om du har frågor!

Hemsida | Facebook | Instagram


Follow on Bloglovin

RSS 2.0