Lite vintervila..

.. har vi alla haft de senaste veckorna då jag varit bortrest över jul och nyår. Mina hästar blev glada när jag gick ut till dem i måndags, och speciellt Leia visade att hon haft det lite långtråkigt. Det är ju härligt att de gillar våra aktiviteter, så att de saknar dem när de inte blir av. :)
 
Från min resa har jag (förutom en massa underbara minnen och bilder) med mig ett extremt jetlag, en förkylning och en skada i ryggen. Så även om jag är utvilad efter semestern kan jag inte riktigt påstå att läget är på topp rent fysiskt, vilket innebär att vi får fortsätta att ta det lugnt ett tag till. Idag blev det i alla fall en ridtur med Leia, för att se hur ryggen skulle fixa det. Turen var jättemysig trots stormblåst och snöblandat regn, men nu är det en väldigt stel Norah... Så ridning får nog vänta ett tag dessvärre. Nåja, lite lätt aktivering från marken kan man alltid roa sig med!
 
 
Jobbet är igång igen i alla fall och det är jätteroligt att träffa alla mina elever igen, såväl gamla som nya. Varmt välkommen att höra av dig (info@norahkohle.se) med din förfrågning eller bokning. Vi hörs! :)

Urhästen ✿ Digital konst, blommig häst & Lillhov
Postat 2015-01-16 / 15:02:45. URL: http://lillhov.se/urhasten

Välkommen tillbaka till det avlånga landet Sverige och krya på dig! :)

Svar: Tackar tackar! :)
Norah Kohle {Horse Balance}


Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:Välkommen!

Mitt namn är Norah Kohle och jag kommer från Kungsbacka där jag driver företaget Häst i Balans. Jag jobbar med både mina egna hästar och mina elever för att finna harmoni och balans mellan häst och människa, så att samvaron blir trygg och spännande för båda parter.

Har tre hästar vid namn Conny, Coolman och Leia som du kan läsa mer om på deras respektive sidor.

Vill du träna för mig?

Till mig är du välkommen oavsett om du är intresserad av ridning, markträning, körning, trickträning etc. Inriktning är för mig inte det viktiga, utan att skapa en förståelse mellan individerna vilket sedan kan utvecklas åt det håll man önskar.

På min hemsida kan du läsa mer om mig och de tjänster jag erbjuder. Än en gång, varmt välkommen hit och hör gärna av dig om du har frågor!

Hemsida | Facebook | Instagram


Follow on Bloglovin

RSS 2.0