Ett vildhjärta

 
Dagen har utan tvekan varit en av de vackraste på länge. Strålande sol, magisk dimma och ett par minusgrader. Självklart var vi tvungna att klämma in tid för lite fotografering!
 
Det märks att min gode herre är taggad på att få komma igång igen. Det är mycket beteenden och konster som erbjuds till höger och vänster.. :) och det är så himla härligt, för det är raka motsatsen mot hur han var när vi först möttes. Jag har alltid sett Conny som något av en skojare, men han tog många år på sig att våga öppna upp och faktiskt visa lite mer personlighet. Därför värdesätter jag fortfarande alla små "hyss" han har för sig - just för att han är Conny och alla hans egenheter betyder så mycket för mig. Hur han lyfter överläppen och slänger med huvudet om man klappar honom på mulen. Hur han skakar huvudet åt alla håll så att manen flyger när man ska rätta till mössan, för att han chansar om jag möjligtvis bad honom att nicka eller ruska på sig. Hur han plötsligt får något ofantligt malligt över sig och trippar in i en ganska tafflig passage, som jag aldrig kan låta bli att belöna för att han ser så vansinnigt stolt ut när han gör det. Hur han smyger upp bakom mig och pillar mig i ryggen när jag står och mockar, för att pocka på uppmärksamhet på sitt alldeles egna försynta vis.
 
Ja, såna där småsaker som gör Conny till just Conny. Han är både den absolut lydigaste hästen jag känner men samtidigt ett vildhjärta i grunden som aldrig riktigt kommer att tämjas. Och det är väl precis den kombinationen som gör att jag är så tokig i honom.. :)
 
Vill ni se fler bilder i stil med den här nedan kan ni besöka min lite mer personliga blogg, eller kika in på min facebooksida.
 

Caroline
Postat 2015-01-25 / 18:36:17. URL: http://www.wingqvist.blogg.se

Riktigt fina bilder, ser helt magiskt ut! :)

Emmy
Postat 2015-01-25 / 21:09:22. URL: http://emsyzz.devote.se

Vilka härliga bilder! Började fnissa lite för mig själv när jag läste ditt inlägg, min ponny är ganska lik. Verkligen den lydigaste häst som finns, kan ridas och hanteras av fyraåringar utan problem. Men idag när jag släppte honom och fokuserade på en annan häst så spatserade han lugnt tillbaka till stallet med spetsade öron och bara bus i blicken haha. Direkt någon närmade sig så slank han undan och travade förbi. Han är så otroligt lugn min Filuren men ibland så kan han inte låta bli att hitta på hyss, han är verkligen stallets maskot min ponny och din Conny verkar vara likadan:D

Emma
Postat 2015-01-26 / 08:39:41. URL: http://emmahildestrand.wordpress.com/

Så himla fina bilder, det ser ut som ni är i ett vintersagoland.

Matilda - Tonårsliv i rullstol
Postat 2015-01-26 / 09:36:52. URL: http://skogsrusset.se

Så himla fina!

Bengtaria
Postat 2015-01-26 / 10:42:00. URL: http://bengtaria.se

Wow vilka bilder!

Jonna
Postat 2015-01-29 / 10:23:48. URL: http://ponnyvalack.blogg.se

Helt underbart fina bilder!

saga
Postat 2015-01-30 / 19:10:07. URL: http://nouw.com/sagaochsofia

Shit, alltså dina bilder är ju helt sjukt fina!

Svar: Tack snälla!
Norah Kohle {Horse Balance}

KS Western & Horsemanship
Postat 2015-01-31 / 21:42:03. URL: http://kshorsemanship.se

Jag DÖR, vilka underbara bilder! Den sista hade platsat i en magisk fantastybok alla dagar :)

Svar: Åh, tack!! :)
Norah Kohle {Horse Balance}

Emely
Postat 2015-02-01 / 19:19:29.

Så galet vackra bilder, helt magiska! :D

johanna
Postat 2015-02-01 / 20:10:35. URL: http://thechimaeras.wordpress.com

jättevackra foton!

Victoria- RideON
Postat 2015-02-10 / 18:00:43. URL: http://rideon.blogg.se

Makalöst vackra bilder!

Svar: Tack! :)
Norah Kohle {Horse Balance}


Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:Välkommen!

Mitt namn är Norah Kohle och jag kommer från Kungsbacka där jag driver företaget Häst i Balans. Jag jobbar med både mina egna hästar och mina elever för att finna harmoni och balans mellan häst och människa, så att samvaron blir trygg och spännande för båda parter.

Har tre hästar vid namn Conny, Coolman och Leia som du kan läsa mer om på deras respektive sidor.

Vill du träna för mig?

Till mig är du välkommen oavsett om du är intresserad av ridning, markträning, körning, trickträning etc. Inriktning är för mig inte det viktiga, utan att skapa en förståelse mellan individerna vilket sedan kan utvecklas åt det håll man önskar.

På min hemsida kan du läsa mer om mig och de tjänster jag erbjuder. Än en gång, varmt välkommen hit och hör gärna av dig om du har frågor!

Hemsida | Facebook | Instagram


Follow on Bloglovin

RSS 2.0