Stockholm - hör upp!

 
 
Det område som efterfrågat träning överlägset mest genom åren, det är Stockholm. Av olika anledningar har jag aldrig fått till det att åka upp tidigare, men nu har chansen kommit!
 
Runt slutet av april kommer jag kunna utgå från Västerås och erbjuda träningar i Västerås/Stockholm med omnejd. Först och främst åker jag till er som vill boka hel- eller halvdagar, men det kan även finnas utrymme för vissa "strötimmar". Om det är någon som har eller kan tipsa om en anläggning som kan fungera som samlingsplats skulle det underlätta stort!
 
Är du intresserad av att vara med? Skicka ett mail till info@norahkohle.se och märk det "Träning Stockholm". Berätta var du finns, hur lång träning du är intresserad av och om du har möjlighet att ta dig till en samlingsplats med din häst alternativt själv kan erbjuda en anläggning. Det är även bra för mig att veta om du kan vardagar och/eller helger. Intresseanmälan är inte bindande.
 
Jag ser fram emot att höra av er. :)
 
Bilderna i det här inlägget tog Amanda på oss i tisdags. Ni hittar fler HÄR!


Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:Välkommen!

Mitt namn är Norah Kohle och jag kommer från Kungsbacka där jag driver företaget Häst i Balans. Jag jobbar med både mina egna hästar och mina elever för att finna harmoni och balans mellan häst och människa, så att samvaron blir trygg och spännande för båda parter.

Har tre hästar vid namn Conny, Coolman och Leia som du kan läsa mer om på deras respektive sidor.

Vill du träna för mig?

Till mig är du välkommen oavsett om du är intresserad av ridning, markträning, körning, trickträning etc. Inriktning är för mig inte det viktiga, utan att skapa en förståelse mellan individerna vilket sedan kan utvecklas åt det håll man önskar.

På min hemsida kan du läsa mer om mig och de tjänster jag erbjuder. Än en gång, varmt välkommen hit och hör gärna av dig om du har frågor!

Hemsida | Facebook | Instagram


Follow on Bloglovin

RSS 2.0