Besök från Dalarna

Idag hade vi besök av Amanda som ville se mig jobba med hästarna och ställa lite frågor. Jag tycker att det är jätteroligt när folk är intresserade av det jag gör och vill komma och besöka oss. Dessvärre har jag inte riktigt tid att ta emot alla, men då och då gör jag det och det är alltid trevligt.
 
Hästarna var på gott humör och speciellt Conny som mest varit ute i skogen på sistone njöt ordentligt av att få jobba lite "ordentligt". Hmmm, han håller nog inte riktigt med om att Leia ska få ta över "hans" arbete, som jag skrev om i förra inlägget. ;) Vi visade även upp lite ridning och jag blev riktigt imponerad av honom. Galoppen är som jag pratat om förut svår för honom, får vi till en bra fattning och han har god energi räcker det ungefär ett varv, sedan faller han ur och orkar inte hålla tretakten längre. Blir det en dålig fattning är det hej kom och hjälp mig från början... Men idag kändes han hur stark som helst, lugna fina runda fattningar och en trevlig form under galoppen. Även enkla byten med halter gick hur tjusigt som helst.
 
Amanda fick testa på att tricka lite med honom. Conny var en riktig gentleman och ställde glatt upp. :)
 

Amanda
Postat 2015-02-24 / 20:15:17. URL: http://horsethoughtss.blogg.se

En riktig gentleman var han, Conny, kan inte ha varit lätt att förstå mina otydliga signaler.. Det var verkligen kul och givande att få besöka er! :)

Svar: Det var roligt att ha dig här! :)
Norah Kohle {Horse Balance}


Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:Välkommen!

Mitt namn är Norah Kohle och jag kommer från Kungsbacka där jag driver företaget Häst i Balans. Jag jobbar med både mina egna hästar och mina elever för att finna harmoni och balans mellan häst och människa, så att samvaron blir trygg och spännande för båda parter.

Har tre hästar vid namn Conny, Coolman och Leia som du kan läsa mer om på deras respektive sidor.

Vill du träna för mig?

Till mig är du välkommen oavsett om du är intresserad av ridning, markträning, körning, trickträning etc. Inriktning är för mig inte det viktiga, utan att skapa en förståelse mellan individerna vilket sedan kan utvecklas åt det håll man önskar.

På min hemsida kan du läsa mer om mig och de tjänster jag erbjuder. Än en gång, varmt välkommen hit och hör gärna av dig om du har frågor!

Hemsida | Facebook | Instagram


Follow on Bloglovin

RSS 2.0