Träningsdag Ängelholm

Skånefolk! Den 5 oktober kommer jag till Ängelholms Ryttarförening för en träningsdag. Det är privatlektioner som står på schemat och jag har ännu lite tider lediga. Vill du komma igång med trickträning? Är du sugen på att börja rida utan huvudlag? Har du problem av något slag med din häst? Jag är öppen för förslag och kan hjälpa dig på flera olika plan.
 
Timpriset för träningar denna dag ligger på 700 kr, och då ingår både reseersättning samt ridhushyra. Är du intresserad av att boka är du varmt välkommen att höra av dig via mail info@norahkohle.se, så hjälper jag dig. Vi hörs!
 


Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:Välkommen!

Mitt namn är Norah Kohle och jag kommer från Kungsbacka där jag driver företaget Häst i Balans. Jag jobbar med både mina egna hästar och mina elever för att finna harmoni och balans mellan häst och människa, så att samvaron blir trygg och spännande för båda parter.

Har tre hästar vid namn Conny, Coolman och Leia som du kan läsa mer om på deras respektive sidor.

Vill du träna för mig?

Till mig är du välkommen oavsett om du är intresserad av ridning, markträning, körning, trickträning etc. Inriktning är för mig inte det viktiga, utan att skapa en förståelse mellan individerna vilket sedan kan utvecklas åt det håll man önskar.

På min hemsida kan du läsa mer om mig och de tjänster jag erbjuder. Än en gång, varmt välkommen hit och hör gärna av dig om du har frågor!

Hemsida | Facebook | Instagram


Follow on Bloglovin

RSS 2.0