Leia 14 september

 
Här kommer bildbomb! Efter att ha varit lite ur fas en period är jag och Leia äntligen påväg tillbaka och verkar just nu vara inne i en riktig kanonbubbla. Vi fortsätter med arbetet för hand och nu börjar det verkligen hända grejer med trampet. Från att det varit lite slumpmässigt om hon fått till det rätt enstaka gånger till att hon faktiskt förstår vad det handlar om och framför allt - tycker det är kul att visa upp vad hon kan! Det är fortfarande hellre än bra som hon gör det och många gånger ser det ut lite som hej-kom-och-hjälp-mig, men hon har verkligen utvecklats enormt.
 
Här följer en hel drös bilder från dagens arbete med just tramp. Alla i vänstervarv.. ;)
 
Om det hade handlat om att sprattla med frambenen hade Leia varit mästare!
 
Det finns inget bättre än att få höra att man är duktig häst.
 
Mycket kli när man är duktig såklart.
 
 
Vi avslutade med att jag äntligen fick skjuta lite båge från hennes rygg! Vi hade ett litet äventyr i våras första gången jag skulle skjuta, och efter det har hon inte alls varit peppad på att bli bågskyttehäst. Men nu har vi tränat lite och idag var det alltså dags för "eldprovet". Inga problem alls! Lite spänd var hon, men hon börjar inse att inget otäckt kommer hända. Det blir nog krigshäst av henne också så småningom. ;)
 

Hilda
Postat 2014-09-14 / 20:14:44.

Jäklar vad snygg hon är!

Svar: Visst har hon blivit en riktig fröjd för ögat!
Norah Kohle {Horse Balance}

Neapocalypse - ・゚♥ ✞ - alternativ blogg & hästblogg ♥
Postat 2014-09-14 / 20:41:29. URL: http://neapocalypse.blogg.se

Åh så underbar <3 Hade varit superkul om du hade gjort en bloggserie om hur man utvecklar hästen via arbete för hand :) Typ hur man börjar och så <3

jessie
Postat 2014-10-12 / 06:52:48. URL: http://meandmyeiro.blogspot.se/

gud vilken underbart vacker häst:)

Svar: Tack! :)
Norah Kohle {Horse Balance}


Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:Välkommen!

Mitt namn är Norah Kohle och jag kommer från Kungsbacka där jag driver företaget Häst i Balans. Jag jobbar med både mina egna hästar och mina elever för att finna harmoni och balans mellan häst och människa, så att samvaron blir trygg och spännande för båda parter.

Har tre hästar vid namn Conny, Coolman och Leia som du kan läsa mer om på deras respektive sidor.

Vill du träna för mig?

Till mig är du välkommen oavsett om du är intresserad av ridning, markträning, körning, trickträning etc. Inriktning är för mig inte det viktiga, utan att skapa en förståelse mellan individerna vilket sedan kan utvecklas åt det håll man önskar.

På min hemsida kan du läsa mer om mig och de tjänster jag erbjuder. Än en gång, varmt välkommen hit och hör gärna av dig om du har frågor!

Hemsida | Facebook | Instagram


Follow on Bloglovin

RSS 2.0