Conny på tur

Välkomna att hänga med mig och Conny på en uppiggande tur ut i naturen! Repet som hänger runt halsen ibland är ett "nödkoppel" till Iso som jag växlar mellan att ha runt halsen och hålla i handen, det är därför det hänger så löst. Och angående hjälmen som jag vet att folk älskar att påpeka... Ja den ligger kvar i stallet. Jag försöker inte sprida något budskap eller sticka en nagel i ögat på folk, det handlar bara om lathet på min sida. Inget jag rekommenderar till andra. :)
 
Med det sagt; enjoy!
 

Lovisalynx Illustration
Postat 2014-10-31 / 15:12:42. URL: http://lovisaillustration.blogg.se

Det ser så fantastiskt underbart och härligt ut! Jag blir riktigt sugen på att ta upp ridningen igen när jag ser det här. I våras lade jag det på hyllan, för att jag tröttnat på ridskola och allt vad hästar heter... men... om man skulle ta och boka en turridning iallafall någon eftermiddag?
Jag saknar att galoppera <3

Svar: Åh, jag förstår dig. Hästar och ridning är underbart, men det är inte så mycket känsla på ridskola dessvärre. :/ Tycker absolut du borde försöka få till en ridtur, det gör bra för sago-cravings! :D
Norah Kohle {Horse Balance}

Vendela Eriksson
Postat 2014-11-03 / 07:20:58. URL: http://lillbloggen.blogspot.se

Fantastiskt rofyllt och inspirerande att se! Det är precis Sådär ridning ska vara...Önskar att du bodde närmre Värmland så jag kunde träna för dig! (Verkar vara ett gap med bra tränare inom AR och frihetsdressyr just här)

Svar: Vad glad jag blir, tack! Det är absolut inte omöjligt för mig att komma till Värmland, bara det finns tillräckligt många intresserade. :)
Norah Kohle {Horse Balance}


Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:Välkommen!

Mitt namn är Norah Kohle och jag kommer från Kungsbacka där jag driver företaget Häst i Balans. Jag jobbar med både mina egna hästar och mina elever för att finna harmoni och balans mellan häst och människa, så att samvaron blir trygg och spännande för båda parter.

Har tre hästar vid namn Conny, Coolman och Leia som du kan läsa mer om på deras respektive sidor.

Vill du träna för mig?

Till mig är du välkommen oavsett om du är intresserad av ridning, markträning, körning, trickträning etc. Inriktning är för mig inte det viktiga, utan att skapa en förståelse mellan individerna vilket sedan kan utvecklas åt det håll man önskar.

På min hemsida kan du läsa mer om mig och de tjänster jag erbjuder. Än en gång, varmt välkommen hit och hör gärna av dig om du har frågor!

Hemsida | Facebook | Instagram


Follow on Bloglovin

RSS 2.0