Återförsäljare

 
Det är viktigt för mig med bra utrustning och därför vill jag även kunna erbjuda mina kunder redskap som jag själv är nöjd med och trivs med att använda. En repgrimma ska i mina ögon vara mjuk, smidig och med bra passform.
 
Jag har bytt nyligen leverantör av repgrimmor och är numer återförsäljare åt PlayLoveLearn. Detta innebär bland annat kortare leveranstider för mig och framförallt ett billigare pris för mina kunder. Grimmorna kostar nu 220 kr, de säljs på plats och jag har som vanligt med mig ett litet lager när jag är ute och tränar.

Elna
Postat 2014-10-03 / 22:16:58.

Jag undrar vad du säger om mötesskygga hästar, och varför de är de? Jag menar en häst som är rädd att en häst kommer emot den, det är ju inte direkt naturligt? De flesta säger att hästen är livrädd, men ändå trycker de på dem och tvingar dem att gå fram.. Tack för svar! :D
Jag tycker det är väldigt intressant att resonera och tänka efter egentligen varför och vad hästarna gör som de gör.. Hästarna försöker säga mer än vad många tror.

Svar: Det kan bero på flera olika orsaker. Om hästen är trygg och självsäker eller mer försiktig av naturen, om något hänt tidigare och så vidare. Det är helt klart intressant att fundera på varför de gör som de gör. :)
Norah Kohle {Horse Balance}

Julia Forsbacka
Postat 2014-10-04 / 20:03:06. URL: http://forcebacka.blogg.se/

Hej, jag undrar om jag skulle kunna få låna några bilder till min blogg? Jag tänkte skriva om dig som en inspiration och hade därför velat låna några bilder, som jag självklart hänvisar hit. :)

Svar: Hej! Absolut. :D
Norah Kohle {Horse Balance}


Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:Välkommen!

Mitt namn är Norah Kohle och jag kommer från Kungsbacka där jag driver företaget Häst i Balans. Jag jobbar med både mina egna hästar och mina elever för att finna harmoni och balans mellan häst och människa, så att samvaron blir trygg och spännande för båda parter.

Har tre hästar vid namn Conny, Coolman och Leia som du kan läsa mer om på deras respektive sidor.

Vill du träna för mig?

Till mig är du välkommen oavsett om du är intresserad av ridning, markträning, körning, trickträning etc. Inriktning är för mig inte det viktiga, utan att skapa en förståelse mellan individerna vilket sedan kan utvecklas åt det håll man önskar.

På min hemsida kan du läsa mer om mig och de tjänster jag erbjuder. Än en gång, varmt välkommen hit och hör gärna av dig om du har frågor!

Hemsida | Facebook | Instagram


Follow on Bloglovin

RSS 2.0