Ont i tassen

 
Conny har tyvärr gått och blivit halt. Jag vet inte riktigt vad som har hänt eller vad felet är, men jag både tippar och hoppas på en hovböld. Det är ju inte särskilt dramatiskt - det gör väldigt ont och ser hemskt ut, men brukar bli bra så fort den kommit ut. Jag ger det ett par dagar till, men sedan får vi såklart kalla på veterinär om det inte reder ut sig.
 
Han är som tur är vid gott mod ändå och vill gärna visa att han kan jobba trots hältan. Så för att ge honom någon sorts stimulans blev det lite eldträning häromdagen, där han bara behöver vara stilla och se världsvan ut. Det gör han bra!
 
Som skrivet förut rekommenderar jag inte att man involverar eld i träningen om man inte är säker på vad man gör. Låt snarare bilderna stå som en inspiration för vad man kan uppnå med en stor dos tålamod, tillit och fantasi! :)
 

Engla
Postat 2014-11-05 / 15:55:35. URL: http://crystalhorses.horseworld.se

Är du inte rädd att bränna dig eller Conny? Förstår att du har koll och så men ändå(:

Håller på att miljö tränar min medryttarhäst som är rädd för i princip allt ): Men det går framåt(:

Svar: Det är lite olika vem det är som fotar. :) Nej, jag är inte rädd att vi ska bränna oss. Då hade jag inte gjort det! Elden ser oftast mycket mer dramatisk ut på bild än det är i verkligheten.
Norah Kohle {Horse Balance}

Engla
Postat 2014-11-05 / 15:56:34. URL: http://crystalhorses.horseworld.se

En liten fråga till, vem tar alla dina bilder när ni tränar?(:


Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:Välkommen!

Mitt namn är Norah Kohle och jag kommer från Kungsbacka där jag driver företaget Häst i Balans. Jag jobbar med både mina egna hästar och mina elever för att finna harmoni och balans mellan häst och människa, så att samvaron blir trygg och spännande för båda parter.

Har tre hästar vid namn Conny, Coolman och Leia som du kan läsa mer om på deras respektive sidor.

Vill du träna för mig?

Till mig är du välkommen oavsett om du är intresserad av ridning, markträning, körning, trickträning etc. Inriktning är för mig inte det viktiga, utan att skapa en förståelse mellan individerna vilket sedan kan utvecklas åt det håll man önskar.

På min hemsida kan du läsa mer om mig och de tjänster jag erbjuder. Än en gång, varmt välkommen hit och hör gärna av dig om du har frågor!

Hemsida | Facebook | Instagram


Follow on Bloglovin

RSS 2.0