Skillnad på traven under Honzahelgen

Överst - "före". Underst - "efter". 
 
Jag tycker det är så himla roligt att titta på bilderna från våra träningar och verkligen se skillnad på hur traven utvecklades under helgen. Från fattig bakdelsaktivitet, tung framdel och ett huvud som bara hängde där - till lätt och rörlig bog, aktiva bakben och ställning i nacken. Som sagt, det här är absolut ingen färdig produkt, men vi är på gång.
 
Högervarvet har alltid varit lite si sådär. Conny har varit väldigt avslappnad, men det har inte varit någon direkt form att tala om. Att han ställde sig inåt då och då var mer eller mindre tur. Och nu är vi plötsligt här och har massor av verktyg att påverka form, ställning och böjning!
 
Något jag ser fram emot något enormt är att ta upp galopparbetet när vi fått koll på öppnorna i trav. Även om galoppen är Connys svåraste gångart bjuder han till så mycket mer där, just eftersom vi fått kämpa så mycket med den. Han har däremot haft väldigt lätt för att känna sig pressad när jag bett om saker i galopp, men jag tror och hoppas absolut att det här nya kan hjälpa oss. Såhär träningssugen har jag inte varit på lång tid!

Lule
Postat 2014-05-22 / 13:25:03. URL: http://nattstad.se/LulePettersson

Oj vilken skillnad på bakdelens aktivitet ! Tänk att så mycket kan hända under bara en helg !!

Svar: Ja men eller hur!
Norah Kohle {Horse Balance}

Lovisa Ivarsson
Postat 2014-05-24 / 21:49:09. URL: http://artoflovisa.com

Vilken skillnad Nora, helt fantastiskt!

Svar: :D
Norah Kohle {Horse Balance}


Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:Välkommen!

Mitt namn är Norah Kohle och jag kommer från Kungsbacka där jag driver företaget Häst i Balans. Jag jobbar med både mina egna hästar och mina elever för att finna harmoni och balans mellan häst och människa, så att samvaron blir trygg och spännande för båda parter.

Har tre hästar vid namn Conny, Coolman och Leia som du kan läsa mer om på deras respektive sidor.

Vill du träna för mig?

Till mig är du välkommen oavsett om du är intresserad av ridning, markträning, körning, trickträning etc. Inriktning är för mig inte det viktiga, utan att skapa en förståelse mellan individerna vilket sedan kan utvecklas åt det håll man önskar.

På min hemsida kan du läsa mer om mig och de tjänster jag erbjuder. Än en gång, varmt välkommen hit och hör gärna av dig om du har frågor!

Hemsida | Facebook | Instagram


Follow on Bloglovin

RSS 2.0