En solskensdröm

Även om man inte är prestationsinriktad på så sätt att man siktar på att tävla med sin häst så är det lätt hänt att önskan om prestation blir lite för stark. Det kan visa sig på de allra mildaste sätt.. så som att man missar den första kravlösa hälsningen på sin häst eller att man driver på, om än mjukt, lite för tidigt. Eller något så enkelt som att man väntar på ännu lite mer innan man bryter och belönar. Det är mänskligt och helt naturligt för oss att vilja få saker gjorda, att utvecklas och ta oss framåt.
 
Det bästa sättet för mig att balansera upp det här är genom att bara kravlöst vara med hästarna. Sedan om det innebär att jag sitter på en stock hos dem inne i hagen eller ger mig ut på en stillsam tur i skogen, det spelar ingen större roll. Idag tog jag, Conny och Iso en ljuvlig promenad i det strålande solskenet.
 
Genom den blommande fruktträdgården, över ängen fylld med yrande maskrosfrön, en vila i skuggan under den stora eken och sedan vidare upp i skogen. Otroligt rofyllt.
 

Sofia Krantz
Postat 2014-05-19 / 15:46:14. URL: http://sofiakrantz.webblogg.se/

Åh. Blir helt varm i hjärtat av videon. Du är så sjukt duktig med dina hästar verkligen! Det är verkligen riktigt inspirerande och en fröjd för ögat att se er. :)

Svar: Tack snälla du, vad glad jag blir :)
Norah Kohle {Horse Balance}

Beatrice Rudberg
Postat 2014-05-19 / 18:34:09. URL: http://ebstli.blogg.se/

Så harmoniskt och fint det ser ut! Så underbart:)

Svar: Ja men det var det verkligen! :)
Norah Kohle {Horse Balance}

Andrea
Postat 2014-05-19 / 19:10:48.

alltsåå åååh! :'D

Svar: :)))
Norah Kohle {Horse Balance}

Emmy
Postat 2014-05-19 / 23:26:33. URL: http://emsyzz.devote.se

Åh vad underbart! :)

Svar: Ja! :)
Norah Kohle {Horse Balance}

Linnea
Postat 2014-05-20 / 13:17:33.

Helt fantastiskt! Tack för att du visade den underbara filmen. Är ledsen att jag inte kan uppleva sådant. Men en dag så!

Svar: Tack själv, vad roligt att den uppskattas!!
Norah Kohle {Horse Balance}


Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:Välkommen!

Mitt namn är Norah Kohle och jag kommer från Kungsbacka där jag driver företaget Häst i Balans. Jag jobbar med både mina egna hästar och mina elever för att finna harmoni och balans mellan häst och människa, så att samvaron blir trygg och spännande för båda parter.

Har tre hästar vid namn Conny, Coolman och Leia som du kan läsa mer om på deras respektive sidor.

Vill du träna för mig?

Till mig är du välkommen oavsett om du är intresserad av ridning, markträning, körning, trickträning etc. Inriktning är för mig inte det viktiga, utan att skapa en förståelse mellan individerna vilket sedan kan utvecklas åt det håll man önskar.

På min hemsida kan du läsa mer om mig och de tjänster jag erbjuder. Än en gång, varmt välkommen hit och hör gärna av dig om du har frågor!

Hemsida | Facebook | Instagram


Follow on Bloglovin

RSS 2.0