Beridet bågskytte - film

 
En kort film från gårdagens träning. Det "traditionella" inom beridet bågskytte är att man rider längs en bana och skjuter på tavlan. Men det tycker jag verkar lite tradigt, så vi kör "freestyle" såhär istället. Vilket dock gör att det blir lite svårare, eftersom jag måste hålla reda på var Conny springer i förhållande till tavlan samtidigt som jag siktar och skjuter... Men för att vara andra gången vi övar uppsuttet tyckte jag ändå att det gick rätt bra!
 
Och Conny, han är ju bara en sån pärla. Det har verkligen hänt något med honom de senaste åren. Han har verkligen landat, totalt liksom. Jag har alltid tänkt på honom som en ganska ömtålig häst, och det har han varit. Han har varit oändligt känslig, lättstött och stressad. Men inte längre. På Ailim skrev jag om hur det inte riktigt känns som ridning med Conny, utan som att vi blir till en. Det där är ju en sån fånig klyscha egentligen, men jag känner verkligen att det är det bästa sättet att beskriva oss. Min bästa vän och jag. ♥
 
Idag skiner solen och jag är ledig (från det praktiska arbetet åtminstone, det finns ju alltid bokföring och annat sånt roligt att ta tag i), så jag ska alldeles strax bege mig ut till hästarna. Tror det blir ett besök på galoppbanan med Conny idag. Om drygt en månad ska vi iväg och träna för Honza igen, så nu gäller det verkligen att komma i form!

Petra
Postat 2014-04-04 / 23:39:13. URL: http://svartaspringaren.blogg.se

Grymma!!! Vill också kunna rida runt sådär! :)

Svar: Åh tack! :D
Norah Kohle {Horse Balance}

Anna
Postat 2014-04-08 / 13:01:35.

Hej, tänkte bara fråga vart du har köpt din pilbåge?

Svar: Den kommer från Gislfakse/Nockläget. :)
Norah Kohle {Horse Balance}

Kristina
Postat 2014-11-14 / 09:40:48.

Guud va coolt! Fy va snyggt de ser ut!
Härligt att se!!!

Svar: Tack, vad kul :D
Norah Kohle {Horse Balance}


Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:Välkommen!

Mitt namn är Norah Kohle och jag kommer från Kungsbacka där jag driver företaget Häst i Balans. Jag jobbar med både mina egna hästar och mina elever för att finna harmoni och balans mellan häst och människa, så att samvaron blir trygg och spännande för båda parter.

Har tre hästar vid namn Conny, Coolman och Leia som du kan läsa mer om på deras respektive sidor.

Vill du träna för mig?

Till mig är du välkommen oavsett om du är intresserad av ridning, markträning, körning, trickträning etc. Inriktning är för mig inte det viktiga, utan att skapa en förståelse mellan individerna vilket sedan kan utvecklas åt det håll man önskar.

På min hemsida kan du läsa mer om mig och de tjänster jag erbjuder. Än en gång, varmt välkommen hit och hör gärna av dig om du har frågor!

Hemsida | Facebook | Instagram


Follow on Bloglovin

RSS 2.0