Vad ni är flitiga...

... som checkar in och kommenterar och är goa trots att bloggen är heldöd för närvarande. Jag har varit iväg till London över helgen, vilket förklarar mitt obefintliga uppdaterande. Med mig hem tog jag en rejäl förkylning, så idag har det inte blivit många knop gjorda. Men imorgon är jag back in business och jag hoppas få lite tid att skriva ihop några inlägg till er snart.
 
Har ni förslag på något "lätt" ni skulle önska att jag skrev om? Jag har ett gäng tungviktare på G men de dröjer lite då jag vill låta dem "ligga till sig" innan jag publicerar. Så har ni några andra önskemål, fire away! :)
 

Lovisa
Postat 2014-06-02 / 20:58:15.

Bilder!! :)


Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:Välkommen!

Mitt namn är Norah Kohle och jag kommer från Kungsbacka där jag driver företaget Häst i Balans. Jag jobbar med både mina egna hästar och mina elever för att finna harmoni och balans mellan häst och människa, så att samvaron blir trygg och spännande för båda parter.

Har tre hästar vid namn Conny, Coolman och Leia som du kan läsa mer om på deras respektive sidor.

Vill du träna för mig?

Till mig är du välkommen oavsett om du är intresserad av ridning, markträning, körning, trickträning etc. Inriktning är för mig inte det viktiga, utan att skapa en förståelse mellan individerna vilket sedan kan utvecklas åt det håll man önskar.

På min hemsida kan du läsa mer om mig och de tjänster jag erbjuder. Än en gång, varmt välkommen hit och hör gärna av dig om du har frågor!

Hemsida | Facebook | Instagram


Follow on Bloglovin

RSS 2.0