Med blommor i manen

 
I tisdags var Zandra hos oss och fotograferade igen. Det finns ett litet ställe med vackra lupiner en bit bort från hästarna, så vi ville passa på innan de försvann. Dagen till ära var det runt trettio grader varmt och alldeles vindstilla! Man kan säga att både jag och Conny svettades innan vi ens lämnat gårdsplanen...
 
Den här gången ville vi göra något lite annorlunda mot vad vi brukar, med mer fokus på ljus och komposition. Jag som annars brukar försöka hålla mig ganska stilrent men diskret klädd körde på klänning för ovanlighetens skull och Conny fick en liten fläta i manen. Kanske kunde vi plocka lite blommor och sätta i den, tänkte jag. När vi mötte upp Zandra visade det sig dock att hon hade med sig en massa fina rhododendronblommor som vi kunde smycka honom med. Great minds think alike, eller vad säger man..? ;)
 
Här är tre smakprov från fotograferingen. De är helt magiska, tycker jag! Särskilt den översta är så himla mysig. Speciellt eftersom Conny inte ALLS var på pusshumör och jag fick apa mig ordentligt för att få någon som helst reaktion, haha. Men, hur söt är han inte med blommor i manen? Som en äkta prinsessponny!

Yrsa - Wild Hoofbeats
Postat 2014-06-12 / 17:44:17. URL: http://wildhoofbeats.blogg.se

Jätte fina bilder! Ni är så fina ihop!

Svar: Tack snälla :)
Norah Kohle {Horse Balance}

Sanna
Postat 2014-06-13 / 08:48:18.

Wow! Otroligt vackra bilder på er! :)

Svar: Tack snälla :)
Norah Kohle {Horse Balance}

Emely
Postat 2014-06-13 / 18:59:33. URL: http://emelys.webblogg.se

Helt magiska bilder ju! Är väldigt sugen på att se fler bilder från denna fotografering på dig och din super vackra prinsessponny! :)

Svar: Tack! Det kommer! :)
Norah Kohle {Horse Balance}

Vilma
Postat 2014-06-14 / 19:39:07. URL: http://alderheim.blogg.se

Ni är ju så vackra så jag typ smälter inombords <3 Och Zandra är ju en så sjukt duktig fotograf också - verkligen helt fantastiska bilder!

Svar: Åh men snälla du! Tack!!
Norah Kohle {Horse Balance}

Anonym
Postat 2014-06-15 / 03:25:25.

Så underbara bilder!!!!!

Svar: Tack!
Norah Kohle {Horse Balance}


Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:Välkommen!

Mitt namn är Norah Kohle och jag kommer från Kungsbacka där jag driver företaget Häst i Balans. Jag jobbar med både mina egna hästar och mina elever för att finna harmoni och balans mellan häst och människa, så att samvaron blir trygg och spännande för båda parter.

Har tre hästar vid namn Conny, Coolman och Leia som du kan läsa mer om på deras respektive sidor.

Vill du träna för mig?

Till mig är du välkommen oavsett om du är intresserad av ridning, markträning, körning, trickträning etc. Inriktning är för mig inte det viktiga, utan att skapa en förståelse mellan individerna vilket sedan kan utvecklas åt det håll man önskar.

På min hemsida kan du läsa mer om mig och de tjänster jag erbjuder. Än en gång, varmt välkommen hit och hör gärna av dig om du har frågor!

Hemsida | Facebook | Instagram


Follow on Bloglovin

RSS 2.0