Jag kommer till Öland!

Conny och jag på Ölands västkust 2009.
 
Det är både roligt och frustrerande att jag har följare över hela landet. Roligt, ja av uppenbara orsaker såklart, och lite frustrerande därför att jag inte kan komma till er alla. Vilket jag gärna skulle vilja! Då och då åker jag på träningstourer men det blir än så länge rätt sällan. Det är ju lite att pussla ihop när man har hästar och hund och allt vad det är, man kan inte bara fara runt hur som helst.
 
Men i vilket fall, nu har ni på Öland chansen! Jag är där över midsommar och skulle ha tid för träningar fredag förmiddag den 20/6 samt lördag den 21/6. Jag utgår från Degerhamn så först och främst södra Öland, men hör gärna av dig i vilket fall så ser vi om det går att pussla ihop. Maila mig på info@norahkohle.se! :)

Anonym
Postat 2014-06-04 / 19:15:32.

Jaaaaaaaaa!!!!
Fick typ hjärtattack när jag såg Öland! Har du redan inbokade kunder eller hur det nu funkar? Jag skulle sååååhääääääääär gärna vilja träna för dig!!! På vilka platser kommer du vara, degerhamn och?
Assså, såååå glaaad!!!!!
Kram Simone

Svar: Haha :)) jag åker ut till er hemmaplan! Maila mig så kan vi prata mer.
Norah Kohle {Horse Balance}

Simone
Postat 2014-06-05 / 08:55:50.

Har skickat ett mail igår, men det är nåt konstigt med min mail, så jag vet inte om det kom fram?

Svar: Det kom fram! :)
Norah Kohle {Horse Balance}

Amanda
Postat 2014-06-07 / 23:07:10. URL: http://amandanatts.blogg.se

oj vilken fin bild!

Svar: Tack :)
Norah Kohle {Horse Balance}


Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:Välkommen!

Mitt namn är Norah Kohle och jag kommer från Kungsbacka där jag driver företaget Häst i Balans. Jag jobbar med både mina egna hästar och mina elever för att finna harmoni och balans mellan häst och människa, så att samvaron blir trygg och spännande för båda parter.

Har tre hästar vid namn Conny, Coolman och Leia som du kan läsa mer om på deras respektive sidor.

Vill du träna för mig?

Till mig är du välkommen oavsett om du är intresserad av ridning, markträning, körning, trickträning etc. Inriktning är för mig inte det viktiga, utan att skapa en förståelse mellan individerna vilket sedan kan utvecklas åt det håll man önskar.

På min hemsida kan du läsa mer om mig och de tjänster jag erbjuder. Än en gång, varmt välkommen hit och hör gärna av dig om du har frågor!

Hemsida | Facebook | Instagram


Follow on Bloglovin

RSS 2.0