Conny 9 juni

 
Nu så, tillslut gick det att ladda upp en utav filmerna. Hoppas nu att den inte ska krångla något för er...

Anonym
Postat 2014-06-10 / 11:29:44.

Jättefilm!!

Skulle sååå gärna vilja höra din syn på att ge hästar godis, jag använder mig själv utav godis med min häst, men jag får så ofta höra att hhästen bara följer än och gör olika saker för att den vill åt godiset. Använder du dig av godis alltid när du lör in nya saker eller använder du det ibland eller aldrig?

Svar: Tack. :) Jag använder mig av godis lite från och till. Tycker inget särskilt om träning med godis, så länge hästen lärt sig att arbeta för att få istället för att tigga för att få. Tigga i mina ögon, är inte att hästen själv erbjuder beteenden, utan att hästen står och nafsar, knuffas, gräver efter fickor och så vidare.
Norah Kohle {Horse Balance}


Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:Välkommen!

Mitt namn är Norah Kohle och jag kommer från Kungsbacka där jag driver företaget Häst i Balans. Jag jobbar med både mina egna hästar och mina elever för att finna harmoni och balans mellan häst och människa, så att samvaron blir trygg och spännande för båda parter.

Har tre hästar vid namn Conny, Coolman och Leia som du kan läsa mer om på deras respektive sidor.

Vill du träna för mig?

Till mig är du välkommen oavsett om du är intresserad av ridning, markträning, körning, trickträning etc. Inriktning är för mig inte det viktiga, utan att skapa en förståelse mellan individerna vilket sedan kan utvecklas åt det håll man önskar.

På min hemsida kan du läsa mer om mig och de tjänster jag erbjuder. Än en gång, varmt välkommen hit och hör gärna av dig om du har frågor!

Hemsida | Facebook | Instagram


Follow on Bloglovin

RSS 2.0