Produktiva dagar


 
 
Igår var jag nere i Skåne över dagen på jobb. Tillbaka hem tog jag med mig Lina, som stannat tills idag för att fotografera mig och hästarna. Och vilka bilder..! Med grabbarna har vi tagit indianinspirerade bilder och med Leia blev det "vanliga" träningsbilder. Det är inte ofta man gör flera olika fotograferingar och verkligen hittar äkta guldkorn ur alla!
 
Här är ett par smakprov så länge. Fler bilder kommer efterhand som jag hinner redigera dem. Trevlig helg sålänge!

Alma Bengtsson
Postat 2014-07-12 / 11:22:17. URL: http://photoab.blogg.se/

Vad mäktig den sista bilden är!


Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:Välkommen!

Mitt namn är Norah Kohle och jag kommer från Kungsbacka där jag driver företaget Häst i Balans. Jag jobbar med både mina egna hästar och mina elever för att finna harmoni och balans mellan häst och människa, så att samvaron blir trygg och spännande för båda parter.

Har tre hästar vid namn Conny, Coolman och Leia som du kan läsa mer om på deras respektive sidor.

Vill du träna för mig?

Till mig är du välkommen oavsett om du är intresserad av ridning, markträning, körning, trickträning etc. Inriktning är för mig inte det viktiga, utan att skapa en förståelse mellan individerna vilket sedan kan utvecklas åt det håll man önskar.

På min hemsida kan du läsa mer om mig och de tjänster jag erbjuder. Än en gång, varmt välkommen hit och hör gärna av dig om du har frågor!

Hemsida | Facebook | Instagram


Follow on Bloglovin

RSS 2.0