Lite upp och ner

Ja här ekar det ju rätt tomt... Men jag har en förklaring - Conny är fortfarande inte bra och Leia har inte heller känts riktigt hundra. Men nu börjar vi komma på rätt spår igen! Det visade sig att Conny fått en muskelskada i bogen, så det hela var lite segare än en hovböld som jag hoppades på. Vi kör med liniment, promenader och lätt avslappnat arbete och tar det överlag bara väldigt lugnt. Han haltar inte längre, men muskelskador tar ju tid på sig.
 
Leia har haft en down-period både mentalt och fysiskt. Hon har gått tillbaka lite till sitt gamla jag - väldigt introvert och instabil. Dessutom har hon för första gången i sitt sju år långa liv varit öm i hovarna, så det blev lite kaka på kaka. Men igår var vi ute på en lång runda i skogen, och då kändes det precis som vanligt. Eget framåtdriv, en positiv attityd och ingen antydan till ömhet. Hurra!
 

Neapocalypse - klickerträning och unghäst ・゚♥ ✞
Postat 2014-12-22 / 18:35:21. URL: http://neapocalypse.se

Jobbigt när det är lite neråt, men det är det ju ibland! :)

therese - tlhorses.se
Postat 2015-01-01 / 15:32:01. URL: http://tlhorses.se

saknar dina inspirerande inlägg :) hoppas du är på gång snart igen!

Klara Forsström
Postat 2015-01-13 / 16:55:09. URL: http://skogsmullen.horseworld.se

Jag kom och tänka på en sak när jag höll på i stallet idag, hur ofta tränar du/gör något med var och en av dina hästar? Vad gör ni, hur länge? Hur lägger du upp "schemat", med variation osv? Skulle gärna vilja veta eftersom dina hästar ser så fina ut i kroppen :) Skriv gärna ett inlägg om du vill!


Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:Välkommen!

Mitt namn är Norah Kohle och jag kommer från Kungsbacka där jag driver företaget Häst i Balans. Jag jobbar med både mina egna hästar och mina elever för att finna harmoni och balans mellan häst och människa, så att samvaron blir trygg och spännande för båda parter.

Har tre hästar vid namn Conny, Coolman och Leia som du kan läsa mer om på deras respektive sidor.

Vill du träna för mig?

Till mig är du välkommen oavsett om du är intresserad av ridning, markträning, körning, trickträning etc. Inriktning är för mig inte det viktiga, utan att skapa en förståelse mellan individerna vilket sedan kan utvecklas åt det håll man önskar.

På min hemsida kan du läsa mer om mig och de tjänster jag erbjuder. Än en gång, varmt välkommen hit och hör gärna av dig om du har frågor!

Hemsida | Facebook | Instagram


Follow on Bloglovin

RSS 2.0