Träningsdag Jönköping

Jag har startat upp en "träningsgrupp" i Jönköping och tanken är att jag ska hålla regelbundna träningar där, ca varannan månad eller så. Senast var den 22 mars och nästa tillfälle blir den 25 maj. Tidigare elever har förtud på träningstiderna, men det går alldeles utmärkt att ställa upp sig på kölista. Då har man större chans att få plats vid eventuella avhoppningar och liknande.
 
Vill man vara med och titta kostar detta 50 kr/person för hela dagen. Observera dock att det här inte är någon kurs! Utan som åskådare får man följa privatlektionerna i manegen och förhoppningsvis få inspiration på så sätt. :)
 
Träningarna hålls på Clinic Arena i Tenhult strax utanför Jönköping. Vill du ha något liknande i din närhet? Jag behöver ett ridhus med toalett och goda parkeringsmöjligheter. Läktare och "fikarum" är stora plus men inga krav. Har du något förslag? Hör av dig! Jag åker inom en radie av 20 mil från Kungsbacka - med andra ord kommer jag gärna till bland annat Stenungsund, Trollhättan, Borås, Lidköping, Halmstad och så vidare.
 


Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:Välkommen!

Mitt namn är Norah Kohle och jag kommer från Kungsbacka där jag driver företaget Häst i Balans. Jag jobbar med både mina egna hästar och mina elever för att finna harmoni och balans mellan häst och människa, så att samvaron blir trygg och spännande för båda parter.

Har tre hästar vid namn Conny, Coolman och Leia som du kan läsa mer om på deras respektive sidor.

Vill du träna för mig?

Till mig är du välkommen oavsett om du är intresserad av ridning, markträning, körning, trickträning etc. Inriktning är för mig inte det viktiga, utan att skapa en förståelse mellan individerna vilket sedan kan utvecklas åt det håll man önskar.

På min hemsida kan du läsa mer om mig och de tjänster jag erbjuder. Än en gång, varmt välkommen hit och hör gärna av dig om du har frågor!

Hemsida | Facebook | Instagram


Follow on Bloglovin

RSS 2.0