Lösridning film 2008-2009

För den som vill se lite rörliga bilder på vår tidiga ridning utan huvudlag, har jag rotat fram några gamla filmklipp. Jag har tyvärr ingenting från första början, men en del från 2008 och 2009. Det är inga superspännande bilder direkt, men lite intressant kanske.
 
Känsliga tittare varnas! Denna film innehåller allt från pannlampor till reflexjackor och leriga hovskägg och mjukisbyxor och så vidare... Titta på egen risk. ;)
 

Beatrice Rudberg
Postat 2014-04-13 / 01:04:23. URL: http://ebstli.blogg.se/

Det rakade hjärtat på rumpan i första filmen! Så söt!<3

Svar: Haha :D
Norah Kohle {Horse Balance}

Melinda
Postat 2014-04-13 / 19:04:41.

Åh ni är så duktiga! Du är absolut min största inspirationskälla. Kan du inte komma till norbotten så jag får träna för dig? Haha :)

Svar: Tack, vad glad jag blir!! Det kan jag säkert, fixa ihop ett gäng så kommer jag. ;)
Norah Kohle {Horse Balance}

Linn
Postat 2014-04-14 / 16:57:56.

Hej! Vill bara skriva att du inspirerar mig väldigt mycket! Har haft häst i snart 20 år och har alltid känt att något fattats, jag har helt enkelt inte riktigt fått till det. De "gamla vanliga sätten" har aldrig riktigt känts helt rätt och de har heller aldrig riktigt funkat. Jag har heller aldrig riktigt hittat min "träningsgren" trots alla år på ridskolan och 20 år av egen häst. Jag har ganska nyligen fått upp ögonen för detta fantastiska som du bemästrar, något som nästan känns overkligt på nått vis, men du visar att det går och jag tycker det är så spännande att läsa dina bloggar och titta på dina fantastiska bilder! Tack för fantastiskt inspiration!

Svar: Hej Linn! Åh vad glad jag blir, jätteroligt att höra att vi kan inspirera dig! Tack själv!!
Norah Kohle {Horse Balance}


Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:Välkommen!

Mitt namn är Norah Kohle och jag kommer från Kungsbacka där jag driver företaget Häst i Balans. Jag jobbar med både mina egna hästar och mina elever för att finna harmoni och balans mellan häst och människa, så att samvaron blir trygg och spännande för båda parter.

Har tre hästar vid namn Conny, Coolman och Leia som du kan läsa mer om på deras respektive sidor.

Vill du träna för mig?

Till mig är du välkommen oavsett om du är intresserad av ridning, markträning, körning, trickträning etc. Inriktning är för mig inte det viktiga, utan att skapa en förståelse mellan individerna vilket sedan kan utvecklas åt det håll man önskar.

På min hemsida kan du läsa mer om mig och de tjänster jag erbjuder. Än en gång, varmt välkommen hit och hör gärna av dig om du har frågor!

Hemsida | Facebook | Instagram


Follow on Bloglovin

RSS 2.0